Plata, transport si retur

Livrare

Iti trimitem produsele comandate prin curier rapid. Pentru toate comenzile de produse care sunt pe stoc termenul nostru de livrare este de maxim 48 h, prin urmare, primesti coletul in cel mult 2 zile lucratoare.

Exista insa cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 48 de ore.

Comanda pana la ora 14:00 a fiecarei zi lucratoare si vei avea coletul a doua zi (lucratoare). Comenzile primite dupa ora 14.00 pleaca de la noi a doua zi. Comenzile primite de Vineri dupa ora 14:00 pana Luni ora 14:00 vor pleca Luni.

Cost transport

Costul transportului este de 19 lei sau GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Retur

Ai la dispozitie 14 zile calendaristice pentru a decide daca pastrezi sau returnezi produsul comandat. In cazul in care doresti sa returnezi un produs, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic la numarul 0730069218 sau sa ne scrii un e-mail la adresa comenzi@escudo.ro, iar noi iti vom oferi toate detaliile necesare pentru retur. Trebuie sa stii insa ca ai 2 posibilitati:

1. Inlocuire produse

Poti returna produsele pe care nu le doresti si inlocui cu alte modele sau marimi, in termen de 14 zile de la data la care le-ai cumparat, cu conditita ca produsele sa fie in ambalajul original si fara semne de purtare. In aceasta situatie, consilierii ESCUDO vor trimite un curier la adresa ta cu noul produs solicitat iar tu vei preda curierului produsul pe care doresti sa il returnezi. Schimbul de produse este GRATUIT, costul transportului fiind suportat de noi.

In cazul in care valoarea produsului nou este mai mare decat cea a produsului inlocuit, vom solicita ramburs diferenta pe care trebuie sa o platesti. In cazul in care valoarea produsului nou este mai mica decat cea a produsului inlocuit, iti vom rambursa noi diferenta. Daca plata a fost efectuata printr-un card de debit, de credit sau de cumparaturi, banii iti vor fi returnati in contul asociat acestuia. Daca ai platit ramburs, banii iti vor fi returnati in contul bancar pe care ni-l comunici. Banii vor fi returnati in maxim 30 zile lucratoare de la data receptionarii returului in depozitul nostru.

2. Retur complet

Daca produsul comandat este conform cerintelor tale, dar cu toate acestea alegi sa il restitui, este necesar sa il expediezi in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, iar produsul trebuie sa fie in ambalajul original, fara semne de purtare. In acest caz, consilierii ESCUDO vor trimite curierul la adresa ta pentru a ridica coletul, insa va trebui sa suporti costurile de retur, in valoare de 19 lei. Acesti bani vor fi retinuti din suma pe care trebuie sa ti-o restituim in urma returului. Dupa ce coletul ajunge la depozitul nostru si constatam conformitatea produselor, vom demara procesul de returnare a banilor.

Daca plata a fost efectuata printr-un card de debit, de credit sau de cumparaturi, banii iti vor fi returnati in contul asociat acestuia. Daca ai platit ramburs, banii iti vor fi returnati in contul bancar pe care ni-l comunici. Banii vor fi returnati in maxim 30 zile calendaristice de la data receptionarii returului in depozitul nostru.

Daca plata a fost efectuata printr-un card de debit, de credit sau de cumparaturi, banii iti vor fi returnati in contul asociat acestuia. Daca ai platit ramburs, banii iti vor fi returnati in contul bancar pe care ni-l comunici. Banii vor fi returnati in maxim 10 zile lucratoare de la data receptionarii returului in depozitul nostru.

Ne rezervam dreptul de a refuza returul unui produs si restituirea contravalorii acestuia, daca produsl nu este conform (este deteriorat, prezinta urme de purtare sau nu este in ambalajul si cu etichetele originale).

Returul se face la urmatoarea adresa:

SC DANDY CONF SRL

SIBIU, STR. ZIDULUI NR.7, 550189

TEL. 0730069218

Modalitati de plata

In functie de preferintele si posibilitatile tale, iti punem la dispozitie 2 metode de plata:

  1. Ramburs la curier (plata la livrare ) – poti achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate chiar la livrare.
  2. Card de credit sau de debit (online, prin platforma Mobilpay) - prin intermediul serviciului oferit de MobilPay poti plati online cu cardul. MobilPay este lider al solutiilor de plata online cu cardul si ofera persoanelor fizice si juridice posibilitatea de a efectua plati online cu cardul, usor, rapid si in deplina siguranta.

Dupa confirmarea platii (contravaloarea totala a comenzii) comanda va fi procesata, iar produsele livrate in termenul stabilit.