Cum cumpar online?

1. Adaugarea produselor in cos

Adaugarea produselor in cos se face prin apasarea butonului “Adauga in cos”. Dupa ce ai adaugat articolul preferat in cosul de cumparaturi tot ce mai trebuie sa faci e sa dai click pe Finalizeaza comanda pentru a merge la urmatorul pas. Aici, vei avea un sumar al cosului de cumparaturi, astfel incat tu sa poti sa il personalizezi prin modificarea cantitatilor, modificarea optiunilor selectate, aplicarea unui cod de discount (daca detii unul). 

Cand cosul de cumparaturi este complet actualizat si doresti sa plasezi o comanda ferma, da click pe Finalizeaza comanda.

 2. Completeaza datele pentru facturare/livrare

Odata ajuns pe pagina de finalizare a comenzii trebuie sa completezi o serie de date necesare pentru livrare si facturare, avand 3 optiuni:

  1. Sa plasezi comanda fara cont
  2. Sa iti creezi un cont
  3. Sa te autentifici (in cazul in care ai mai cumparat de la noi)  

In cazul in care doresti ca facturarea coletului sa se faca la o adresa diferita de cea de livrare, bifeaza casuta “Expediere la o adresa diferita” si completeaza cu datele aferente.

Din panoul de comanda te poti intoarce oricand la produse, apasand pe sageata din meniu/toolbar “Inapoi”. Poti oricand modifica numarul de bucati ale produselor adaugate prin introducerea numarului de bucati dorite sau poti sterge produse din cosul de cumparaturi apasand butonul x („Sterge”).

3. Alege metoda de plata potrivita

In functie de preferintele si posibilitatile tale, iti punem la dispozitie 2 metode de plata:

  1. Ramburs la curier (plata la livrare ) – poti achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate chiar la livrare. 
  2. Card de credit sau de debit (online, prin platforma Mobilpay) -  prin intermediul serviciului oferit de MobilPay poti plati online cu cardul. MobilPay este lider al solutiilor de plata online cu cardul si ofera persoanelor fizice si juridice posibilitatea de a efectua plati online cu cardul, usor, rapid si in deplina siguranta.

Dupa confirmarea platii (contravaloarea totala a comenzii) comanda va fi procesata, iar produsele livrate in termenul stabilit.

4. Comentarii si Acceptare Termeni si Conditii

Inainte de a finaliza comanda, ai posibilitatea sa ne scrii completari sau diverse preferinte legate de livrare, ambalare etc. De asemenea, este necesar sa accepti termenii si conditiile site-ului inainte de finalizarea comenzii.

5. Finalizare

Ultimul lucru pe care trebuie sa il faci este sa apesi butonul Plasare comanda, care va genera un sumar al comenzii plasate de tine. Aici, mai este necesar doar sa confirmi comanda, iar de restul ne vom ocupa noi.