In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

TOP 5 MITURI DESPRE STILUL VESTIMENTAR MASCULIN DEMONTATE

TOP 5 MITURI DESPRE STILUL VESTIMENTAR MASCULIN DEMONTATE

La o tinuta destinata unui eveniment elegant poti purta doar sosete negre, camasa poate fi purtata doar in pantaloni si in mod clar, mereu trebuie sa iti pui sosete, indiferent de tipul incaltamintei pe care o porti. Exista o sumedenie de reguli in ceea ce priveste stilul masculin. Desigur, deoarece pe unele le auzim in mod constant, nu ne mai pierdem timpul cu verificari si le luam ca atare. Totusi, cate dintre acestea sunt reale sau doar simple mituri care s-au propagat odata cu trecerea timpului? Esti curios sa afli daca ceea ce stiai este real? Ramai alaturi de Escudo si citeste top 5 mituri despre stilul vestimentar masculin demontate.

MARO SI NEGRU NU MERG IMPREUNA

Fals! La fel ca in cazul bleumarin, maro se poate potrivi de minute in combinatie cu negru, intr-o tinuta. Acest mit vizeaza faptul ca maro este o culoare ceva mai inchisa, precum negru, deci un amestec dintre cele doua nu va crea un contrast placut din punct de vedere vizuzal. Aceasta grija poate fi inlaturata usor, adaugand la o tinuta care contine negru o nuanta de maro ceva mai deschisa. De exemplu, poti opta pentru pantaloni nuanta cafelei, un pulover negru si pantofi negri.

TREBUIE SA TII MEREU CONT DE TREND-URI

Fals! Trend-urile vin si pleaca, ceea ce inseamna ca ar trebui sa iti alterezi garderoba in fiecare sezon si sa plonjezi din tinute office, in tinute cu adidasi supradimensionati si fesuri neon. Este important ca, din momentul in care ti-ai gasit un stil pe care sa il adopti, sa mergi pe aceeasi nisa si sa adaugi doar elemente care se potrivesc din punct de vedere cromatic si din punct de vedere al stilului.

NU TREBUIE SA PORTI OCHELARI DE SOARE IN INTERIOR

Adevarat! Stim ca o pereche de ochelari de soare, pe langa faptul ca te protejeaza de razele soarelui, iti pot intregi o tinuta. Totusi, nu exista niciun motiv concret pentru ca tu sa ii porti intr-un magazin sau in interiorul unui restaurant. Daca nu vrei sa atragi atentia in mod negativ asupra ta si nici nu esti o celebritate care se ascunde de fotografi, atunci renunta la ideea purtarii ochelarilor de soare la interior.

ROZUL NU ESTE PENTRU BARBATI

Fals! Credem cu tarie ca am depasit etapa aceea din istorie in care anumite culori erau destinate femeilor si nu barbatilor. Fiecare persoana poate purta ce isi doreste si de aceea spunem ca, da, si tu poti purta roz. Pentru inceput poti opta pentru o cravata sau o batista intr-o nuanta de roz pastel, iar dupa ce prinzi curaj te poti avanta la o camasa magenta sau o pereche de pantaloni chinos roz.

HAINELE LARGI TE FAC SA PARI MAI SLAB

Fals! Nu, un tricou cu 2 marimi mai mari nu te va face sa pari mai slab, ci doar imbracat neglijent. Chiar daca nu ai un fizic sculptat, nu inseamna ca trebuie sa iti ascunzi trasaturile. Crede-ne pe cuvant atunci cand spunem ca un barbat ceva mai corpolent, dar bine imbracat va arata mai bine decat unul slab care poarta articole vestimentare nepotrivite. Atunci cand mergi la cumparaturi incearca un truc: probeaza marimea pe care o porti, o marime mai mica si una mai mare. Astfel vei vedea cel mai bine diferenta si vei intelege mai usor ceea ce ti se potriveste.

Sfaturile in materie de stil te bulverseaza si nu stii ce anume ti se potriveste? Escudo este mereu aici pentru a te ajuta in sarcina gasirii stilului personal. Intra pe site si ramai la curent cu cele mai noi articole si tinute. 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!