Tipurile de costume pentru bărbați. Cum alegem costumul potrivit?

Tipurile de costume pentru bărbați. Cum alegem costumul potrivit?

 

 

 

În lumea modei pentru bărbați, nimic nu emană eleganță și rafinament la fel ca un costum bine croit. Alegerea costumului potrivit este fundamentală indiferent dacă vă îmbrăcați pentru un eveniment formal, o întâlnire de afaceri sau doar doriți să vă faceți remarcat. La Escudo, înțelegem importanța găsirii costumului perfect, de aceea, avem costume pentru fiecare stil - de la clasic la modern.

În acest articol, vom explora diverse tipuri de costume pentru bărbați, vă vom oferi sfaturi in privința alegerii și asortării acestora, asigurându-ne astfel că arătați și vă simțiți bine, indiferent de ocazie.

Costumul clasic din două piese

Costumul din două piese este articolul vestimentar esențial în garderoba oricărui bărbat. Este format dintr-un sacou și pantaloni, ambele piese croite din aceeași țesătură. Acest costum este   o alegere versatilă, potrivită pentru o gamă largă de evenimente, de la întâlniri formale de afaceri până la ocazii speciale. Costumele clasice Escudo sunt croite dintr-o varietate de culori și țesături, adaugand un aer de rafinament stilului personal.

Costumul din trei piese

Adaugând costumului clasic o vesta croită din aceeași țesătură sau dintr-una cu nuanță asortată ii oferim și mai multă eleganță. Pentru a avea o ținută vestimentară perfectă asigurați-vă că vesta are 5 sau 6 nasturi –  ultimul rămânând descheiat pentru a preveni cutele - iar pentru a oferi ținutei aspect uniform vesta trebuie să acopere linia curelei.

Costumul din trei piese este alegerea perfecta pentru persoanele care doresc un plus de eleganță și stil la evenimentele speciale din viata lor. Explorează colecția noastră pentru a găsi costumul perfect pentru tine pe Escudo.ro!

Costumul Slim Fit

Dacă preferați un aspect modern, elegant, costumele noastre slim fit sunt alegerea ideală. Aceste costume sunt special croite pentru a oferi o ținută rafinată și pot fi purtate atât la evenimente formale, cât și casual. Sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se facă remarcați simțindu-se in același timp și confortabil.

Smokingul

Când vine vorba de evenimente black tie, de gală sau ceremonii, smokingul este simbolul rafinamentului. Colecția noastră de costume tip smoking de la Escudo cuprinde modele deosebite cu revere din satin pe care le puteți asorta cu pantaloni de stofa, un papion negru si pantofi Oxford. Asigurați-vă că sunteți în centrul atenției la următorul eveniment alegând un smoking care se potrivește stilului vostru.

Costumul cu doua randuri de nasturi

O reinterpretare inovativa a costumelor tradiționale - costumul la două rânduri de nasturi este un simbol al bunăstării si ofera celui care il poarta o imagine unica ce inspira seriozitate si statut social inalt. Sacoul are două coloane paralele de nasturi pe partea din față si este potrivit oricarui tip de constitutie. Aceste costume sunt o alegere excelentă pentru bărbații care doresc sa aibă o tinută elegantă atat la evenimente cat si la intalnirile de afaceri.

In concluzie:

 La Escudo găsesti o gama larga de produse - de la costume clasice din două piese până la opțiuni moderne de slim fit - pentru ca înțelegem cat de importantă este alegerea unui costum potrivit pentru orice ocazie. Indiferent dacă participați la o nuntă, o întâlnire de afaceri sau un eveniment de tip black tie, avem costumul perfect pentru dumneavoastraa. Vizitați site-ul nostru web sau magazinele din tara și explorați colecția noastră pentru a găsi costumul care vă completează personalitatea și vă ajută să arătați cel mai bine. Investește astăzi în eleganța unui costum bine croit de la Escudo și redefinește-ți stilul cu rafinament.

 

 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!