REÎNNOIEȘTE-ȚI GARDEROBA CU REDUCERILE ESCUDO!

REÎNNOIEȘTE-ȚI GARDEROBA CU REDUCERILE ESCUDO!

În ciuda schimbărilor temperamentale ale vremii, iarna pare că a revenit pentru o rundă mai geroasă și mai aspră ca oricând. Iar pentru că sezonul rece cere îmbrăcămintea adecvată, dar care să nu își piardă din stil, Escudo are o nouă serie de promoții!

Indiferent de preferințele vestimentare, acum aveți oportunitatea de a alege dintre zeci de produse gata să vă întregească și completeze garderoba pentru sezonul rece. De la straturile exterioare și accesoriile stilate care să vă scoată din monotonie, acum este momentul pentru a da un refresh binevenit!

 

Combateți vântul friguros cu o geacă slim ce vă va pune în valoare în timp ce simultan vă va oferi căldura și confortul necesar pentru a vă putea îndeplini obiectivele zilnice, cu ușurință. Străbateți orașul fără frica gerului și asortați-vă ținuta în funcție de ce aduce ziua, cu o varietate mare de combinații – acum la preț special!

 

Dacă preferați ceva mai elegant și clasic în design, un palton slim negru este varianta care cu siguranța vă va oferi o alură rafinată. Căptușit cu lână, acesta este cel mai bun partener de avut la îndemână în această perioadă. Frigul va părea doar o amintire distantă, permițându-vă astfel să vă bucurați de noi aventuri, fără bătăi de cap și cu mult stil la fiecare pas. Pentru cei cărora le surâde ideea de palton, însă ar prefera o opțiune cu o lungime diferită, paltoanele scurte sunt o alternativă la fel de potrivită, dar mai diferită.

 

Iar pentru că știm că fiecare componentă a unei ținute este vitală și necesară pentru a aduce acea viziune personală la viață, în această perioadă vă așteaptă piese cât mai variate în magazinul nostru. Puloverele sunt un must-have al acestui anotimp, așa că acum este momentul pentru a alege cât mai multe variante colorate, la doar jumătate de preț.

 

 

Evenimentele și ocaziile memorabile au fost și ele luate în calcul, astfel încât cămășile, sacourile și nelipsitele cravate ce completează ținutele sunt incluse de asemenea în această promoție. În design versatil, de la carouri și forme geometrice, la opțiuni clasice și atemporale, gama Escudo de cămăși vă promite calitate la fiecare cusătură și excelență în toate colaborările.

 

Nu lăsați nici un moment să vă surprindă pe neașteptate și creați acel outfit unic, acum la preț special, redus!

 

 

Sezonul de iarnă aduce cu el și perioada reducerilor, iar la Escudo aveți acum oportunitatea de a alege dintre zeci de modele și piese vestimentare perfecte pentru acest anotimp. Promoțiile sunt gata să vă reînnoiască garderoba, iar combinațiile devin infinite.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!