IDEI GROZAVE PENTRU CADOURI DE CRĂCIUN

IDEI GROZAVE PENTRU CADOURI DE CRĂCIUN

Temperatura scade treptat, străzile sunt împodobite de luminițe, iar spiritul generozității este răspândit pretutindeni, ceea ce poate însemna doar un singur lucru – Crăciunul este aproape aici! Odată cu acest moment, prioritățile ni se îndreaptă către cei dragi și metodele prin care ne putem arăta recunoștința și aprecierea față de aceștia. Iar pentru că nimic nu este mai emblematic de sărbători ca un cadou atent ales și perfect gândit, astăzi o să povestim despre idei grozave de cadouri, pentru toți prietenii, colegii și cei dragi.

Deoarece uneori lucrurile clasice și de calitate sunt exact ceea ce trebuie, începem cu o serie de pulovere de bărbați, ce vor fi întotdeauna apreciate. Ideale pentru frigul aspru al iernii, puloverele sunt un cadou atât versatil, cât și foarte util. Asortate la o pereeche de pantaloni mai eleganți, acestea completează ținuta și o transformă într-un look casual, dar diferit. Colorate, de calitate și pline de variate pentru toate gusturile, puloverele sunt cadoul perfect pentru această perioadă.

 

O altă variantă de cadou o constituie cămășile, piesa de rezistență din garderoba fiecărui bărbat. Nelipsite din nici un dulap și de la nici un eveniment important, acestea se pot mula cu ușurință după ocazia unde vor fi purtate. Pentru cei care vor să se depărteze de stilul tradițional, cămășile colorate cu forme geometrice vin ca o variantă fresh și modernă, adaptată trendurilor actuale. Un aspect casual și un material calitativ vin sub forma cămășilor din in, companionul ideal pentru vacanțele călduroase la malul mării. Dacă simțiți că variantele mai îndrăznețe sunt nepotrivite pentru acel cadou special, o cămașă clasică, albă, va fi întotdeauna binevenită.

 

Nici o ținută nu este cu adevărat completă fără un accesoriu care să lege întreg conceptul și aspectul, acesta având abilitatea de a scoate din anonimat o ținută cu doar câteva completări de impact. Fie că vorbim de butoni negri cu argintiu atent aleși pentru a se asorta cu vesta în aceeași culoare închisă, o cravată bogată în detalii ce contrastează cu look-ul minimalist al întregii ținute sau poate o batistă de mătase cu model floral, accesoriile pot deveni un cadou îndrăgit pe loc. În funcție de personalitatea și stilul persoanei căruia doriți să îi arătați mulțumirea printr-un cadou, accesoriile elevează ținuta și pot prezenta și reprezenta persoana, fără alte cuvinte. Observați dacă partenerul sau prietenul căruia urmează să îi oferiți accesoriile poartă mai mult tonuri de argintiu sau auriu pentru niște butoni cu adevărat speciali, precum și tipul de cravată spre exemplu, pe care acesta îl poartă mai des și ar aprecia mai mult.

 

Dacă însă, timpul nu este de partea voastră sau doriți o combinație care să cuprindă mai multe elemente, seturile cadou ce vin cu o cravată și un set de butoni sunt alegerea ideală. Puteți opta pentru culoarea preferată, oferind astfel un pachet complet de accesorii inedite. Aceste accesorii pot fi purtate atât împreună, cât și separat în alte combinații, putând crea numeroase ținute diferite cu acestea.

 

Reprezentând un gest simbolic și mult prea mărunt pentru a cuprinde cu adevărat aprecierea noastră, cadourile sunt modul prin care îi putem surprinde pe cei dragi cu diverse lucruri deosebite. Anul acesta, fie că optați pentru piese vestimentare esențiale precum cămășile, sau poate ceva potrivit sezonului rece cum ar fi un pulover rezistent, Escudo este alături de voi pentru a găsi acel cadou ideal și special!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!