In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

IDEI DE CADOURI PENTRU BARBATUL DIN VIATA TA

IDEI DE CADOURI PENTRU BARBATUL DIN VIATA TA

Fie ca este vorba despre o zi de nastere, onomastica, Craciun sau aniversarea a 10 ani de casatorie, ocaziile pentru a oferi un cadou persoanei iubite sunt multe si diverse. Stim ca noi, barbatii, suntem complicati si uneori nu aveti idee ce anume sa ne mai cumparati pentru a ne multumi. De aceea, am luat in calcul aceasta problema si am venit si cu o solutie. Iata, din partea Escudo, cateva idei de cadouri pentru barbatul din viata ta.

O CAMASA

Cand poti spune ca ai prea multe camasi in garderoba? Noi credem ca niciodata si de aceea, suntem de parere ca o camasa poate reprezenta o idee nemaipomenita pentru un cadou. Nu stii ce stil prefera persoana careia trebuie sa ii oferi cadou? Pe site-ul Escudo poti gasi mai multe modele de CAMASI atat cu imprimeu, cat si uni, cu croiala slim fit sau regular fit, din bumbac sau din in, pentru toate marimile.

 

O PERECHE DE PANTALONI

Sotul tau poarta prea des o anumita pereche de pantaloni? Ce ar fi sa ii oferi in dar o alta pereche de care sa se indragosteasca? In categoria PANTALONI de pe site poti gasi modele clasice, confectionate din stofa, cu croiala slim sau regular, perfecte pentru vremea rece de toamna sau de iarna sau modele tip casual, chino slim din bumbac, ideale pentru contexte non-formale. Trebuie doar sa alegi culoarea preferata si marimea potrivita.

UN PALTON

Daca tot a venit vremea rece, trebuie sa te asiguri ca persoana iubita se protejeaza cum se cuvine impotriva frigului. Si ce anume poate fi mai elegant daca nu un palton clasic, pe care sa il poarte nu doar in acest sezon, ci pentru multi ani de acum inainte. Pe site-ul Escudo poti vedea cateva modele de PALTOANE clasice realizate din stofa, cu croi slim fit, care se asaza extrem de bine pe aproape orice tip de silueta. Opteaza pentru o nuanta aparte, precum gri, antracit sau visiniu.

O PERECHE DE PANTOFI

O fata nu poate avea niciodata prea multi pantofi, dar cum ramane cu barbatii? Fireste, nu ii putem omite din ecuatie, asa ca ce ai spune de o pereche de pantofi stilati drept cadou? Noi iti sugeram o pereche de PANTOFI eleganti din piele cognac, model Derby sau o pereche de pantofi din piele neagra cu perforatii, tip Oxford.

O CRAVATA

Deoarece nicio tinuta nu este completa fara accesoriile potrivite, poti oricand oferi in dar unui barbat o CRAVATA cu model inedit, precum cele pe care le poti gasi pe site-ul Escudo, la categoria noastra de accesorii. Alege un model clasic, cu imprimeuri geometrice sau picouri, ori un model din matase naturala, cu imprimeu de tip paisley.

SOSETE

Atunci cand nu ai absolut nicio idee pentru un cadou si iti este teama sa nu dai gres, cel mai safe este sa optezi pentru o pereche de sosete. Cu totii purtam SOSETE, deci nu ai cum sa gafezi cu un astfel de dar, mai ales ca pe site gasesti cateva modele din tesatura de calitate superioara.

Ai notat cateva dintre ideile noastre de cadouri? Pentru inspiratia de zi cu zi sau pentru ocaziile speciale, te asteptam sa ne vizitezi blogul si site-ul. 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!