GRESELI DE INCEPATOR PE CARE LE FACI ATUNCI CAND PORTI UN COSTUM - PARTEA I

GRESELI DE INCEPATOR PE CARE LE FACI ATUNCI CAND PORTI UN COSTUM - PARTEA I

Trebuie sa recunosti ca si tu ai fost cel putin confuz prima data cand ai imbracat un costum. Fie ai ales unul recomandat de catre vanzator sau prieteni, fie ai imprumutat unul, dar nu ai stiut daca este corect ceea ce faci. Noua ne place sa credem ca atunci cand iti achizitionezi primul costum, faci un pas destul de serios in viata. Astazi vrem sa ne asiguram ca stii tot ce ai nevoie pentru a arata impecabil cu fiecare ocazie. Iata, in continuare, greseli de incepator pe care le faci atunci cand porti un costum.

PORTI COSTUMUL CU SOSETE ALBE

Cu siguranta ai vazut pe cineva cel putin o data in viata comitand aceasta greseala capitala, de a purta sosete albe impreuna cu un costum. Regula spune ca sosetele pe care alegi sa le porti trebuie sa se asorteze cu pantalonii. In prezent te poti abate putin de la aceasta si sa adaugi un strop de contrast, pentru a face o diferenta si a obtine un look modern. Totusi, aici ne referim la o pereche de sosete cu imprimeu discret, si nu la o pereche de sosete albe.

PORTI UN TRICOU POLO CU COSTUM

Chiar vrei sa pari tu acel tip tocilar care pune pentru prima data un costum pe el si comite o astfel de greseala? Daca te-ai gandit vreodata ca aceasta este o idee buna, mai bine renunti de pe acum. Nu este nimic mai elegant decat o camasa alba, calcata la dunga, pentru a fi purtata sub un sacou la fel de elegant.

CUMPERI DIN PRIMUL MAGAZIN

Ai intrat intr-unul dintre acele magazine care vinde orice tip de articol vestimentar si ai dat si peste un raft cu costume, de unde alegi unul la intamplare. Sa fim sinceri, sansele ca acel costum sa ti se potriveasca perfect sunt aproape egale cu zero. Noi iti recomandam sa cumperi de fiecare data din magazinele de specialitate, unde poti primi sfaturi de la persoane cunoscatoare in domeniu si unde iti pot fi modificate articolele vestimentare in functie de masurile tale. Nu uita, un costum este o investitie pe termen lung, deci nu vrei sa faci rabat de la calitate.

INCHEI NASTURII IN MOD GRESIT

O alta gresela frecvent realizata, dar extrem de usor de evitat este cea a inchiderii nasturilor. Chiar daca iti achizitionezi un sacou cu doi nasturi, nu inseamna ca trebuie sa ii inchei pe amandoi. Regula spune ca daca ai un sacou la doi nasturi trebuie sa il inchei doar pe cel din partea superioara si niciodata pe cel de jos, pentru a nu distruge silueta piesei vestimentare si modul in care aceasta cade pe corp. Atunci cand inchizi ambii nasturi risti sa dai corpului tau o forma dreptunghiulara si sa nu pui in evidenta forma sa naturala.

 

Cate dintre greselile enumerate mai sus au fost comise si de catre tine? Acum ca stii ce nu trebuie sa mai faci, poti da mai departe informatia proaspat obtinuta. Ramai alaturi de Escudo pentru a afla si partea a II-a a acestui articol!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!