GRESELI DE INCEPATOR PE CARE LE FACI ATUNCI CAND PORTI UN COSTUM – PARTEA A II-A

GRESELI DE INCEPATOR PE CARE LE FACI ATUNCI CAND PORTI UN COSTUM – PARTEA A II-A

Am vorbit mai devreme despre cateva dintre cele mai frecvente greseli pe care le poti comite atunci cand esti novice intr-ale costumelor. Nicio grija, niciunul dintre noi nu s-a nascut invatat si de aceea vrem sa impartasim cu tine regulile pe care le-am aflat si noi de-a lungul timpului si pe care le punem acum in aplicare cu orice ocazie. Haide sa vedem in continuare, care sunt greselile de incepator pe care le faci atunci cand porti un costum.

CRAVATA TA NU ESTE PROPORTIONALA

Aceasta este o regula pe care majoritatea barbatilor nu o intelege. Daca iti cumperi un costum care are revere late, trebuie sa porti o cravata care are aproximativ aceeasi dimensiune in latime. Am observat deseori ca barbatii isi achizitioneaza costume cu revere inguste si le poarta impreuna cu cravate late sau viceversa, ceea ce da peste cap proportiile intregii tinute si te indeparteaza de aspectul pe care incercai sa il obtii.

NU ALEGI BINE MATERIALELE SI CULORILE

Exista sute de tipuri de materiale si culori dintre care poti alege atunci cand decizi sa iti cumperi primul tau costum. Daca esti la inceput, trebuie sa iti cumperi un costum intr-o culoare de baza, precum negru, gri sau bleumarin si sa lasi imprimeurile pentru viitor. Aceste culori sunt versatile si iti permit sa porti acel costum de mai multe ori, cu camasi si accesorii de culori diferite. In plus, aceste costume clasice nu se vor demoda niciodata, deci esti asigurat pentru multi ani de acum inainte.

NU PORTI UN CEAS

Chiar daca in prezent putem verifica ora pe ecranul telefonului, incheietura unui gentleman ar trebui sa poarte intotdeauna un ceas. Si nu vorbim aici despre un smartwatch, ci despre un ceas clasic, cu curea din piele sau din metal. Ceasul poate reprezenta chiar acel accesoriu lipsa care sa iti intregeasca tinuta atunci cand porti un costum barbati.

PORTI PREA MULTE ACCESORII

Mereu este o idee buna sa accesorizezi o tinuta pentru a-i da un aer modern si bine studiat. Totusi, devine o problema atunci cand exagerezi cu elementele pe care le adaugi, in special atunci cand porti un costum. Costumul se asociaza cu o ocazie eleganta sau formala, deci daca vrei sa arati ca esti o persoana matura si de succes pastreaza o limita a accesorizarii. Limiteaza-te la un ceas, o cravata si o batista de buzunar.

NU TAI CUSATURILE BUZUNARELOR

Un aspect pe care multi barbati il trec cu vederea este acela de a taia sau a desface cusaturile folosite pentru a prinde buzunarele sacoului sau deschizatura de la spate. Atunci cand cumperi un costum nou este posibil ca acesta sa vina cu cateva cusaturi extra in zona nasturilor sau la spatele articolului vestimentar, pentru a fi asigurata buna stare acestuia in timpul transportului. Aceste cusaturi trebuie desfacute sau eliminate inaintea purtarii.

Daca ti s-a parut un articol educativ te rugam sa il impartasesti si cu alti impatimiti ai modei. Te asteptam pe site atunci cand te hotarasti sa iti cumperi primul, dar cu siguranta nu ultimul, tau costum barbati de la Escudo!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!