In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

GHIDUL ESCUDO PENTRU CREAREA GARDEROBEI DE TOAMNA

GHIDUL ESCUDO PENTRU CREAREA GARDEROBEI DE TOAMNA

Ai simtit deja ca temperatura a scazut afara. Ce inseamna asta? Simplu, inseamna ca a venit timpul sa renunti la hainele de vara si sa treci la garderoba de toamna. Pentru noi, conceptul de „outfit-uri de toamna” reprezinta posibilitatea de a ne juca cu texturi, culori si articole vestimentare in nenumarate moduri, pentru a crea cele mai stylish si comode tinute pe care le poti purta. Ti-am starnit curiozitatea? Ramai alaturi de noi pentru a parcurge ghidul Escudo pentru crearea garderobei de toamna.

JACHETE

De cate jachete de toamna are nevoie un barbat? Noi nu am aflat inca raspunsul la aceasta intrebare, dar preferam sa spunem ca poti detine cat de multe jachete doresti. Jacheta reprezinta un element definitoriu al sezonului de toamna, o piesa vestimentara de exterior, care poate fi purtata atat la tinute casual, cat si la tinute smart-casual. Iti sugeram sa alegi dintre o jacheta din denim, una din piele, una tip bomber si una tip parka sau, de ce nu, sa adaugi in dulap cate una din fiecare.

CAMASI

Una dintre specialitatile noastre, camasile sunt extraordinare in sezonul de toamna, deoarece pot fi purtate ca atare, peste un tricou, pe sub un pulover, un cardigan sau pe sub o geaca. Daca optezi pentru cateva camasi simple, in tonuri de maro, kaki sau bej, le poti integra intr-un numar infinit de tinute. Fireste, daca esti fan al camasilor de tip flanel, acum este cel mai bun moment sa le scoti la o purtare.

PULOVERE SUBTIRI

Pentru ca inca nu este iarna, dar unele zile sunt ceva mai friguroase si ai nevoie de un strat suplimentar care sa te incalzeasca, iti propunem cateva pulovere subtiri. Acestea pot fi purtate ca atare, cu un tricou pe dedesubt sau cu o camasa si garantam ca vei fi astfel protejat chiar si de temperaturile joase.

HANORACE

Stim ca iti place sa te imbraci cat mai elegant cu putinta, iar camasa si cravata nu lipsesc niciodata din tinutele de zi cu zi. Totusi, mai stim ca in timpul tau liber iti place sa te relaxezi, sa porti ceva comod, dar in trend, care sa te ajute sa te simti bine si sa arati bine. Aici intram in capitolul hanorace, care sunt mai mult decat potrivite pentru anotimpul de toamna. Nu credem ca trebuie sa mai explicam de ce este obligatoriu sa detii un hanorac in garderoba ta. Daca ai deja unul, a venit timpul sa il scoti din dulap.

PANTALONI CHINOS

Ce ne-am face fara pantalonii chinos? Nu stim inca, dar ne bucuram ca si in acest sezon pantalonii chinos sunt mai mult decat bineveniti. Atunci cand vrei sa iesi din jeans sau din pantalonii rigizi de costum, apelezi la chinos, iar ziua este salvata. Ii poti purta cu camasa, pulover, geaca, tenisi sau ghete si vor arata la fel de bine.

Daca garderoba ta contine piese simple, iti mai ramane doar sa adaugi accesoriile potrivite, iar garderoba ta va fi completa. Intra pe site-ul Escudo si inspira-te din modelele si produsele noastre.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!