In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

GHIDUL BARBATULUI ELEGANT: TOP 5 REGULI SIMPLE DE URMAT

GHIDUL BARBATULUI ELEGANT: TOP 5 REGULI SIMPLE DE URMAT

Stim ca te-ai saturat de reguli la tot pasul, dar stilul vestimentar nu este lipsit de cerinte si indicatii. Fireste, desi exista si reguli stricte, peste care nu ar fi indicat sa treci vreodata, vrem sa discutam astazi despre cateva „indrumari” sau „sfaturi”, de care sa tii cont atunci cand iti alegi piesele vestimentare sau accesoriile care sa isi gaseasca loc in garderoba ta. Esti pregatit? Escudo iti prezinta astazi ghidul barbatului elegant: top 5 reguli simple de urmat.

INVESTESTE IN PANTOFI

Nimic nu denota mai bine conceptul de „eleganta” decat o pereche de pantofi de calitate. Vorbim, desigur, despre pantofi din piele naturala, lacuita sau de antilopa, care nu doar ca au un aspect extrem de placut, dar sunt si durabili, ceea ce inseamna ca te vei bucura de ei pe termen indelungat. Nu uita sa ii ingrijesti cum se cuvine, adica sa ii cureti dupa fiecare purtare, si sa utilizezi crema, ceara de pantofi sau spray de protectie, in functie de materialul din care sunt confectionati, pentru a le prelungi durata de viata.

MERGI PE SIMPLU

De foarte multe ori, desi ai dulapul plin de haine, nu te poti hotari asupra unor piese cu care sa iti compui o tinuta. De cele mai multe ori acest lucru se intampla deoarece detii prea multe articole vestimentare din stiluri diferite, cu print-uri si forme care nu se potrivesc intre ele. Atunci cand ai dubii, mergi pe varianta simpla. Vorbim aici despre bluze, pantaloni, camasi sau geci standard, in culori uni, articole care pot fi integrate cu succes intr-un numar nelimitat de tinute.

ALEGE ATENT CAMASILE

Chiar daca porti sau nu camasi in mod obisnuit, din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca cel putin 2 sau 3 astfel de piese. Nu este cazul sa fii econom. Alege camasi confectionate din materiale de calitate si croite atent, care sa se aseze perfect pe tipul corpului tau. O camasa ieftina nu este niciodata o idee buna, deoarece un material slab calitativ va fi greu de calcat, va forma cute usor si va arata inestetic.

NU SARI PESTE ACCESORII

Ai un stil minimalist? Aceasta nu este o scuza pentru a sari peste capitolul accesorii. De exemplu, un ceas se va potrivi intotdeauna tinutelor tale, chiar daca acestea sunt cat se poate de simple. Alege un ceas potrivit tipului tau de incheietura, oferind atentie culorii si tipului de material din care este confectionata cureaua. Un ceas este un accesoriu de care te poti bucura o vreme indelungata.

FA-TI NOD LA CRAVATA!

Vorbim serios! Un gentleman adevarat stie sa isi faca de unul singur nodul la cravata. Fireste, cu totii am trecut prin chinul invatarii, dar, este un pas important pe care trebuie sa il faci. Daca nu te descurci poti oricand ruga un prieten sa te ajute sau poti gasi o sumedenie de tutoriale online, care iti vor explica pas cu pas cum se face in mod corect.

Noi suntem de parere ca nu am exagerat si ca am realizat un ghid scurt, usor de urmat. Ramai alaturi de Escudo pentru si mai multe informatii din lumea modei pentru barbati. 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!