In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

ESCUDO ITI RASPUNDE LA INTREBARI – DESCOPERA CURIOZITATI DIN LUMEA MODEI

ESCUDO ITI RASPUNDE LA INTREBARI – DESCOPERA CURIOZITATI DIN LUMEA MODEI

Pana si cei mai mari impatimiti ai modei au uneori intrebari si curiozitati pentru care cauta sa afle raspunsuri. Stim ca si tu ai prins gustul pieselor vestimentare asortate, asa ca facem tot posibilul sa colectam cat mai multa informatie utila si interesanta pentru tine. Ti-am starnit curiozitatea deja? Astazi Escudo iti raspunde la intrebari – descopera curiozitati din lumea modei.

POT PURTA CAMASA PESTE PANTALONI?

In general, ne place sa recomandam purtarea camasii in pantaloni, dar exista si exceptii de la regula. Daca ai o camasa ceva mai scurta, care trece de marginea curelei, atunci este permis sa o porti peste pantaloni. Acelasi este situatia si in cazul camasilor cu o croiala aparte si confectionate din materiale diferite, precum camasile din in, cele cu imprimeu floral, camasile din denim, sau cele cu model la baza.

MERG SOSETELE ALBE LA PANTOFI?

Categoric nu! Nu vorbim aici despre incaltamintea de tip sport, pe care o porti atunci cand mergi la sala sau la alergarea de dimineata. Sosetele trebuie sa fie inchise la culoare, cat mai apropiate de nuanta pantalonului si nu a pantofului. Daca esti indraznet, poti opta si pentru sosete ceva mai colorate sau chiar cu model.

POT PURTA TRICOU LA UN INTERVIU DE ANGAJARE?

Poti purta aproape orice la un interviu de angajare, dar nu iti recomandam. Poti rezista cateva ore fara tricou, asa ca opteaza pentru o camasa, oricat de simpla ar fi aceasta. Nu risca pentru o camasa cu imprimeu floral, deoarece „curajul” tau s-ar putea sa nu fie foarte apreciat. Nu este obligatoriu sa porti cravata sau sacou, cat timp imbraci o camasa de tip office.

HAINELE MAI LARGI MA VOR FACE SA PAR MAI SLAB?

In mod evident, nu! Hainele cu doua sau trei numere mai mari te vor face sa pari doar neglijent fata de imaginea ta si atentia pe care o acorzi aspectului fizic. Acelasi este cazul si cu hainele in marimi mai mici. Probeaza mereu articolele vestimentare si vezi care se asaza cel mai bine pe tine si care iti permit in acelasi timp sa te misti in voie si sa te simti confortabil.

POT PURTA CRAVATA SI CAMASA CU IMPRIMEU?

Poate ti se va parea ciudat, dar da, poti alege atat o camasa cu imprimeu, cat si o cravata cu model. De exemplu, poti incerca combinatia de camasa cu dungi verticale si o cravata cu buline discrete. Fireste, impreuna cu acestea se va potrivi o batista simpla.

TREBUIE SA INCHEI SACOUL LA TOTI NASTURII?

Nu, sacoul in doi nasturi se incheie doar la primul nasture din partea de sus, iar cel cu trei nasturi se poate incheia la doi nasturi. Nu uita sa deschei sacoul ori de cate ori te asezi la masa si sa il inchei la loc, atunci cand te ridici de pe scaun.

Mai ai intrebari pentru noi? Suntem aici ori de cate ori ai nevoie! Intra pe site-ul Escudo si vezi daca iti face ceva cu ochiul dintre produsele noastre. Adauga in cos si bucura-te de noua ta achizitie.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!