De la cifre la cocktailuri: cum să îți transformi ținuta pentru o seară în oraș

De la cifre la cocktailuri: cum să îți transformi ținuta pentru o seară în oraș

Viața modernă ne pune adesea în situații imprevizibile, unde participarea la diverse evenimente poate avea loc imediat după o zi clasică la birou. Tranziția fără de cusur între aceste două locații și momente este acompaniată și de adaptarea potrivită a ținutei, pentru a ne asorta cât mai bine cu locația și ocazia ieșirii. De la un look profesional și bine pus la punct, la unul casual dar la fel de plin de personalitate și stil, este nevoie doar de o ajustare și două mici modificări – astăzi o să discutăm despre cum putem face această schimbare de ținută, fără a pierde timp și resurse prețioase. Așadar, iată câțiva pași de folos pentru a vă acompania în aceste momente!
 

Totul pornește de la fundație

Unul dintre elementele ce joacă un rol vital în această transformare constă în selectarea unor piese de vestimentație potrivite și mai ales versatile, ce vor servi drept fundație. Aici includem sacourile, cămășile și pantalonii, care vor sta mereu la nucleul ținutei. Tonurile neutre precum cele pământii, cât și negru sau gri, sunt perfecte în această situație datorită abilității lor cameleonice de a se asorta cu orice situație și moment. Un costum croit impecabil ce se potrivește perfect conturului și formei corpului vă va oferi simultan confort, calitate și stil. Indiferent unde seara vă duce, aceste opțiuni sigure și de efect vor fi mereu o prioritate de avut la îndemână.
 

Elevarea ținutei prin accesorii

De la zi la noapte, accesoriile reprezintă acel detaliu ce nu ar trebui ignorat niciodată. Schimbarea unei cravate cu o batistă colorată la piept aduce o pată vibrantă de culoare, iar modelele interesante și geometrice, cât și texturile diferite, complementează ținuta în timp ce reflectă stilul personal. Geanta greoaie de birou poate fi înlocuită cu ușurință de o geantă tip messenger pentru o tranziție subtilă și elegantă între cadrele sociale diferite. Aceste mici ajustări vă pot eleva ținuta fără un surplus de efort, așa că nu uitați să le luați în calcul pentru următoarea ieșire!
 

Incorporarea pieselor statement

Pentru acea notă extra de stil, incorporarea unor piese statement unice este exact opțiunea potrivită pentru aceste momente. În locul pantofilor eleganți de birou, optați pentru o pereche de papuci tip loafer sau oxfords. Confortul cât și culoarea aleasă vor deveni acea piesă de rezistentă ce nu atrage toate privirile, așa că luați în calcul și culorile acestora pentru a-i asorta corect. Ceasurile elegante, broșele de rever și butonii îndrăzneți vă pot prezenta și reprezenta fără alte cuvinte, schimbându-vă stilul de la profesional la relaxat, dar elegant, gata oricând de o ieșire în oraș.
 

Adoptarea elementelor casual

Dacă locația unde urmează să vă îndreptați cere un dress code mai casual, atunci direcția de urmat necesită incorporarea unor piese vestimentare care să se potrivească. Asta nu înseamnă însă că rafinamentul și sofisticarea pot fi ignorate, ci mai degrabă trebuie integrate în acest concept. Pantalonii eleganți de birou vor fi aici înlocuiți de o pereche lejeră de pantaloni chino sau chiar jeans. Un tricou polo sau unul din in pot fi completarea perfectă a ținutei pe timpul verii, iar un palton sau o geacă subțire sunt ideale în cazul în care temperaturile vor scădea pe durata ieșirii.
 

Ajustarea detaliilor

Micile detalii pot face o diferență mare în transformarea look-ului. Alegeți în aceste ocazii să vă suflecați mânecile cămășii ușor, pentru a oferi ținutei un aer mai casual și relaxat. La fel poate funcționa și lăsarea primilor nasturi deschiși, fiind o schimbare subtilă ce se potrivește cu ușurință unei atmosfere mai diferite și mai puțin impunătoare decât cea din interiorul unui birou. O pauză de reîmprospătare este binevenită în acest punct de asemenea – de la schimarea parfumului la aranjarea părului pentru a fi gata de o nouă aventură, aceste ajustări au o valoare importantă.
Tranziția de la cifrele asociate ritmului alert de la birou, către restaurantele și ieșirile acompaniate de cocktailuri și voie bună, este despre balansarea unui stil rafinat, dar ce reușește să devină mai casual. Începând cu o fundație puternică, incorporând piese statement și accesorii unice și ajustând micile detalii, puteți naviga cu încredere orice eveniment de după servici. Încrederea și confortul sunt vitale pentru a vă putea exprima stilul personal în orice mediu, așa că nu uitați să alegeți opțiuni ce reflectă personalitate!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!