In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

DE CE SA OPTEZI PENTRU HAINE CONFECTIONATE DIN BUMBAC

DE CE SA OPTEZI PENTRU HAINE CONFECTIONATE DIN BUMBAC

In prezent, suntem tot mai tentati de termeni precum „natural” sau „organic”, in ceea ce priveste alimentatia, stilul de viata sau stilul vestimentar. Cand vine vorba despre imbracaminte, tindem sa cautam materiale naturale, confortabile si de calitate, care sa nu provoace alergii, sa fie rezistente si sa aiba un aspect placut. Dintre toate tipurile de materiale, cel mai cunoscut la nivel mondial este bumbacul. Mai mult ca sigur, mai bine de jumatate dintre hainele pe care le detii sunt confectionate din bumbac. Afla in continuare, impreuna cu Escudo, de ce sa optezi pentru haine confectionate din bumbac.

ESTE UN MATERIAL REZISTENT

Probabil ca nu reprezinta o surpriza faptul ca bumbacul este unul dintre cele mai rezistente materiale din cate exista. Un tricou din bumbac nu se va rupe usor si nu se va destrama in timpul unui ciclu de spalare. In plus, bumbacul nu este un material sensibil, care sa necesite o anumita ingrijire speciala. Ai de gand sa te murdaresti astazi? Atunci hainele din bumbac sunt alegerea perfecta pentru tine. Totodata, culorile pieselor vestimentare din bumbac nu se estompeaza la fel de repede precum in cazul altor materiale.

BUMBACUL ESTE RACOROS

Ce poate fi mai deranjant intr-o zi torida de vara, la 40 de grade Celsius, decat un tricou imbibat in transpiratie, lipit de corpul tau? In aceste cazuri este recomandat sa eviti pe cat posibil hainele confectionate din poliester si sa optezi pentru piese din bumbac, deoarece acestea sunt capabile sa iti pastreze temperatura corpului. Bumbacul permite pielii sa respire, astfel ca nu te vei supraincalzi intr-un outfit din bumbac.

BUMBACUL NU RETINE MIROSURILE

Exista haine care, de la o spalare la alta pastreaza anumite mirosuri neplacute in tesatura. Nu este si cazul bumbacului, care nu retine transpiratia, reprezentand o alegere potrivita pentru persoanele cu pielea sensibila. Astfel poti economisi la detergent, facturile de apa si energie electrica, deoarece piesele vestimentare din bumbac nu necesita spalare dupa fiecare purtare.

ESTE UN MATERIAL VERSATIL

Atunci cand spui bumbac nu trebuie sa te gandesti doar la haine casual sau de purtat prin casa. Bumbacul este versatil, ceea ce inseamna ca poate fi potrivit pentru mai multe ocazii. Fie ca esti in cautarea unei tinute pentru locul de munca sau nu stii ce sa porti la o iesire in oras cu prietenii, poti apela cu incredere la tinute din bumbac.

BUMBACUL ESTE HIPOALERGENIC

Acum ca ai impresia ca bumbacul nu poate fi mai bun decat este deja, afla ca este si un material hipoalergenic. Asta inseamna ca daca te confrunti cu alergii, urticarii, eczeme, dermatite sau psoriazis, hainele din bumbac sunt salvarea ta. Fiind o fibra naturala, bumbacul nu prezinta niciun fel de risc pentru persoanele cu pielea sensibila. O simpla spalare cu apa si detergent de rufe va aduce hainele tale intr-o stare perfecta de purtare.

Ce parere ai despre bumbac? Pe noi ne-a cucerit iremediabil si de aceea iti recomandam sa arunci o privire pe site-ul Escudo, la piesele vestimentare confectionate din bumbac.  

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!