CUM SĂ TE ÎMBRACI PRIMĂVARA

CUM SĂ TE ÎMBRACI PRIMĂVARA

Odată cu temperaturile ce cresc gradual, garderoba începe să resimtă și ea o dorință și o nevoie de schimbare și asortare, potrivită pentru noul sezon de primăvară. De la culori puternice și pline de personalitate, modele și design-uri complexe și un stil ce spune înainte de toate o poveste, astăzi o să discutăm și o să vă prezentăm câteva dintre tendințele de urmat în această perioadă.

 

Pentru că primăvara e sinonimă cu renașterea și culoarea, anul 2023 aduce cu el aceeași pată de vitalitate necesară în vestimentațiie masculină. Nuanțele de lila, albastru, roșu și portocaliu vor fi în topul căutorilor pentru a sparge din monotonie, așa că atunci când vă reînnoiți garderoba uitați-vă și testați aceste nuanțe ce cu siguranță vor fura toate privirile.

 

Iar dacă tot menționăm culorile potrivite, cămășile în aceste culori sunt un must have pentru a încerca din noile trenduri. O cămașă mov pastel la care adăugați o pereche de pantaloni lejeri și confortabili va fi întotdeauna o alegere corectă atât pentru a ieși în oraș cu prietenii, cât și pentru a opta pentru o ținută mai casual și prietenoasă pentru orele de la birou. Cămășile sunt trecerea perfectă de la temperaturile scăzute către vremea călduroasă, așadar o varietate de culori și modele din acestea sunt o decizie atemporală, versatilă și utilă oricărui moment.

 

Pantalonii sunt și ei la căutare mare, întocmai pentru a accentua în continuare o culoare specială. Pentru că primăvara este cu și despre reîntoarecerea la lucruri familiare, dar parcă diferite de fiecare dată, recomandăm ca joaca și curiozitatea să nu lipsească atunci când combinați și alegeți noile ținute preferate. Optați pentru un croi mai lejer și un stil mai casual precum pantalonii chino albaștri, iar în partea sus completați ținuta cu o bluză sau o cămașă în nuanțe fie mai calme pentru ce doresc să lase accentul să pice pe partea de jos, fie ceva complementar în nuanțe pentru a crea o combinație unică de culori. Este vital să croiți aceste trenduri vestimentare după gusturile personale, pentru a vă putea adapta și pentru a crea cea mai potrivită versiune pentru voi.

 

Datorită schimbărilor abrupte de temperatură ce sunt asociate cu aceste luni, este bine de păstrat la îndemână și clasicul palton pentru a vă însoți zi de zi. Cu un croi ușor relaxat, cum este căutat anul acesta, această componentă esențială completează orice ținută fără cusur, adăugând un strop de rafinament fiecărui look.

 

Accesoriile sunt și vor fi mereu acel element ce pot transforma și închega cu ușurință un look, așadar nu uitați nici de acestea când vă construiți noua ținută de primăvară. Un papion coniac nu va fi niciodată prea strident, atunci când va fi combinat cu o cămașă clasică albă și o pereche de pantaloni închiși la culoare. Dacă papioanele nu sunt întocmai alegerea obișnuită pentru voi, batistele de mătase au același impact, într-o formă diferită și ce elevează ținuta la un grad mai elegant și rafinat.

 

Primăvara ne bate imediat la ușă, iar recomandările și tendințele de primăvară pentru bărbați sunt aici pentru a ne incuraja să utilizăm culoarea și pentru a relaxa din ținută. Combinațiile îndrăznețe, accesorizate ingenios și de impact, rămân alegerea potrivită. Pentru a vă completa toate nevoile vestimentare, Escudo este alături de voi cu o varietate vastă de produse și accesorii – gata pentru orice anotimp, în orice moment.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!