CUM SA TE IMBRACI PENTRU A PAREA MAI INALT SI MAI SLAB (PARTEA I)

CUM SA TE IMBRACI PENTRU A PAREA MAI INALT SI MAI SLAB (PARTEA I)

Oricat de sanatos ai manca si ori de cate ori ai merge la sala, uneori genetica nu te ajuta sa obtii corpul la care visezi. Fireste, asta nu trebuie sa te impiedice sa iti creezi un stil propriu si sa porti hainele pe care ti le doresti. De aceea, am pregatit astazi pentru tine un mic ghid menite sa te ajute. Invata, alaturi de Escudo, cum sa te imbraci pentru a prea mai inalt si mai slab, in costum pentru barbati sau sacou, pantaloni....

POARTA HAINE PE MARIMEA TA

Hainele care au maneci prea lungi sau care au un croi prea larg te vor face doar sa pari mai scund si mai mic decat esti de fapt, efect pe care este indicat sa il eviti pe cat de mult posibil. Desi hainele pe care le porti sunt noi, exista posibilitatea sa para ca le-ai „mostenit” de la o ruda, deci evita hainele XL daca aceasta nu este marimea ta. Alege piese facute la croitor sau cu croi slim fit, care sa iti avantajeze silueta si trasaturile.

POARTA CULORI BLOC

Cel mai probabil stii deja ca negru te poate face sa pari mai slab, dar asta nu inseamna ca nu poti jongla si cu alte culori. Daca nu stiai, culorile inchise elimina umbrele. De exemplu, cutele sunt mai vizibile pe un tricou alb decat pe unul negru, ceea ce rezulta intr-un look curat si unitar. In plus, culorile inchise elimina contrastele, deoarece absorb lumina si se pierd in fundal. O tinuta all black te va face sa pari mai inalt si mai slab, oferindu-ti un look liniar.

POARTA CULORI CU CONTRAST REDUS

Continuand ideea mai sus inceputa, este important sa ai grija la contrastele pe care le creezi cu tinutele tale. Este de dorit sa eviti tinutele care te portioneaza, cum ar fi cea compusa din tricou alb, jeans negri si pantofi sport albi. Pentru a minimiza acest tip de contrast, poti purta culori similare, care sa ofere ochiului senzatia de continuitate. De exemplu, poti schimba pantalonii negri din exemplul mentionat cu o pereche de chinos intr-o nuanta deschisa de bej, sau poti schimba tricoul si pantofii cu piese de aceeasi culoare ca blugii sau in nuante similare, precum bleumarin sau gri inchis.

OPTEAZA PENTRU IMPRIMEURI MICI

Mai mult ca sigur ca ai auzit acel „sfat” care spune ca persoanele scunde ar trebui sa evite sub orice chip imprimeurile. Noi vrem sa ii contrazicem pe cei care sustin asta si iti spunem ca poti purta aproape orice tip de imprimeu iti doresti. Aspectul cu adevarat important este legat de proportiile si dimensiunile acelui imprimeu. Daca vrei sa porti o camasa cu carouri, opteaza pentru un imprimeu marunt. La fel stau lucrurile si in cazul bulinelor sau dungilor.

EVITA PANTALONII CU TALIE JOASA

Un alt sfat extrem de bun este sa eviti pantalonii cu talie joasa. Chiar daca ai o pereche preferata, de care nu vrei sa te desparti, trebuie sa intelegi faptul ca un astfel de croi iti va face picioarele sa para mai scunde. Opteaza pentru pantaloni cu talie medie sau chiar inalta, pentru a crea acel efect de alungire.

 

Iata ca am ajuns si la finalul primei parti, dar, nu te teme, continuarea este pe drum. Ramai alaturi de blogul Escudo pentru a fi la curent cu cele mai bune sfaturi pe care le poti primi! Costume barbati de la Escudo!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!