CUM SA TE IMBRACI PENTRU A PAREA MAI INALT SI MAI SLAB (PARTEA A II-A)

CUM SA TE IMBRACI PENTRU A PAREA MAI INALT SI MAI SLAB (PARTEA A II-A)

Vorbeam in articolul precedent despre cum desi hainele nu sunt magice si nu te pot face mai inalt cu adevarat, pot crea efectul dorit, daca sunt alese si combinate in mod corect. Astazi dorim sa continuam ceea ce am inceput, cu cea de-a doua parte a articolului nostru despre cum sa te imbraci pentru a parea mai inalt si mai slab. Sa incepem!

POARTA TRICOURILE SI CAMASILE IN PANTALONI

In special atunci cand alegi sa porti pantaloni cu talie inalta, o faci deoarece vrei sa iti accentuezi talia si sa iti faci picioarele sa para mai lungi. Daca lasi tricoul sau camasa peste bata pantalonilor, distrugi din start acest efect atat de usor de obtinut. In plus, acest truc rezolva problema cu bluzele care sunt prea lungi pentru a fi purtate ca atare. Super simplu!

FII ATENT LA LUNGIMEA PANTALONILOR PENTRU BARBATI

Atunci cand inaltimea nu este cel mai mare atu al tau, este bine sa fii putin atent la lungimea pantalonilor tai. Daca cracul pantalonului formeaza mai multe cute la baza, in locul in care cade peste pantof, atunci acestia iti sunt prea lungi, poate chiar o marime prea mari. Daca marimea este cea potrivita, atunci poti duce perechea de pantaloni la croitor, pentru a fi scurtata. Nu renunta la o pereche buna de pantaloni doar din acest motiv. Modificarile se realizeaza rapid si nici nu vor crea costuri suplimentare prea mari.

POARTA ACCESORII BARBATI BINE PROPORTIONATE

Vedem destul de des barbati care poarta accesorii mult prea mari, cum ar fi ceasurile de mana supradimensionate sau ochelari de soare extra mari. Aici conteaza si forma pe care o are corpul tau. Daca esti scund, dar ai un corp lucrat si mainile, implicit incheieturile mai mari, atunci este potrivit sa porti un ceas masiv. In schimb, daca esti scund si alb, un ceas mare nu te va complimenta in niciun fel, ba chiar iti poate da un aer hilar. Opteaza pentru accesorii ceva mai subtile, care sa nu sara in evidenta. Aici se incadreaza si cravatele, care nu trebuie sa fie mai lungi decat linia curelei.

EVITA IMBRACAMINTEA MASIVA

Stim ca iarna pune ceva bete in roate persoanelor mai mici de inaltime, deoarece este posibil ca majoritatea gecilor sa para mult prea mari pentru tine, chiar daca sunt marimea potrivita. Totusi, este extrem de important sa nu arati de parca ai fost inghitit de haina pe care o porti, pentru a nu parea mai scund. Pentru a combate dorinta de a achizitiona o haina masiva, te poti incalzi imbracand mai multe straturi, precum sosete din lana merino, tricouri sau bluze pe corp si cardigane sau pulovere cu fermoar si, la sfarsit, o haina cambrata, de o lungime potrivita inaltimii tale.

 

Ce zici, ti s-au parut utile sfaturile noastre? Te invitam sa le pui in aplicare si sa vezi daca au efect. Daca ai nevoie de articole vestimentare noi, nu uita sa faci o vizita magazinului nostru online si sa iti alegi tot ceea ce ai nevoie!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!