In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

CUM SA TE IMBRACI IN MOD CORECT PENTRU UN INTERVIU

CUM SA TE IMBRACI IN MOD CORECT PENTRU UN INTERVIU

Cu totii ajungem intr-un punct in viata cand dorim sa ne gasim un loc de munca sau vrem sa il schimbam pe cel din prezent. Inainte de inceperea activitatii la un job nou, vine, fireste, etapa interviului de angajare. Fie ca aplici pentru un loc de munca intr-o cladire de birouri, fie ca te prezinti pentru un interviu in vederea ocuparii unui post de bucatar, tinuta si aspectul tau fizic sunt extrem de importante. Inainte de orice, persoana care te intervieveaza iti observa outfit-ul, postura si expresia fetei, deci trebuie sa arati impecabil. Daca nu esti niciodata sigur ce anume se cade sa porti la un interviu de angajare, ai ajuns in locul potrivit. Ramai astazi alaturi de Escudo, pentru a invata cum sa te imbraci in mod corect pentru un interviu.

CUM SA TE IMBRACI BUSINESS CASUAL

Inainte de orice, este necesar sa te interesezi despre dress code-ul care se impune la locul de munca. Daca specificul interviului nu este unul extrem de fancy, cel mai indicat este sa adopti o tinuta business casual. Desi nu exista o definitie concreta a stilului business casual, acesta implica cel mai des sa te imbraci profesional, fara a fi prea formal. Vorbim aici despre un pas mai sus de jeans si tricou si un pas ceva mai jos de o tinuta de gala.

CAMASA CU MANECA LUNGA

Nu poti da niciodata gresi daca optezi pentru purtarea unei camasi cu guler si maneca lunga. Nu uita, camasa se baga intotdeauna in pantaloni. Daca te simti confortabil cu ideea, poti adauga si o cravata simpla, intr-o culoare uni, precum negru sau bleumarin. Pe deasupra poti adauga un sacou intr-o culoare contrastanta sau un blazer. Evita culorile puternice, pentru a nu atrage atentia in mod negativ. Limiteaza-te la nuante tipice stilului office.

PANTALONI CHINOS SAU LA DUNGA

O sa iti spunem inca de la inceput ca blugii nu sunt o optiune atunci cand vine vorba de un interviu de angajare. Nicio grija, nu trebuie sa te dai peste cap, ci doar sa alegi o pereche de pantaloni neutra, precum o pereche de chinos sau chiar pantaloni la dunga. Credem ca negru te va scoate intotdeauna din incurcatura, dar, daca esti increzator, poti opta si pentru bej, maro, bleumarin sau kaki.

SOSETE CARE SE POTRIVESC CU PANTOFII

Alege o pereche de pantofi simpla, din piele, cu siret, precum cei Oxford. Asigura-te ca sosetele pe care le alegi se potrivesc cu pantofii si ca sunt suficient de lungi pentru a nu lasa nicio parte de picior la vedere.

ACCESORII SIMPLE

Un interviu de angajare nu este nici locul, nici momentul sa iti etalezi colectia de accesorii. Limiteaza-te la un ceas simplu si o curea asortata. Renunta la cercei, inele sau bratari, daca iti doresti sa faci o prima impresie buna.

Escudo te sfatuieste sa iti compui tinuta cu cel putin o zi inainte si nu in dimineata interviului. Imbraca-te pentru a arata bine, dar si pentru a te simti bine. Un outfit bun iti va oferi acea doza de incredere de care ai nevoie pentru a trece cu bine peste emotii.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!