In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

CUM SA ITI INGRIJESTI INCALTAMINTEA DIN PIELE NATURALA

CUM SA ITI INGRIJESTI INCALTAMINTEA DIN PIELE NATURALA

In ceea ce priveste moda si articolele vestimentare, de sute de ani pielea a fost utilizata pentru fabricarea atat a hainelor, cat si a incaltamintei. Nu doar ca are un aspect placut, elegant, dar pielea este si extrem de durabila la uzura si confortabila, oferind protectie adecvata impotriva factorilor naturali, precum ploaia sau frigul. Cu siguranta detii cel putin o pereche de pantofi sau ghete din piele. Stii cum sa ai grija in mod corect de acestea? Te-ai confruntat cu pete sau semne care deterioreaza aspectul produsului? Permite-ne astazi sa iti prezentam cateva detalii despre cum sa iti ingrijesti incaltamintea din piele naturala.

FA ALEGEREA CORECTA

In primul rand, ingrijirea unei perechi de pantofi din piele porneste de la alegerea lor. Nu achizitiona o pereche de pantofi doar pentru ca au un aspect frumos. Asigura-te ca sunt confectionati dintr-un material de calitate si aici vorbim, desigur, despre pielea naturala. Desi sunt mai ieftini, pantofii din materiale sintetice nu prezinta un aspect la fel de elegant si nici nu sunt la fel de durabili precum cei fabricati din piele naturala. Mergi intr-un magazin specializat, unde vei putea primi si raspunsuri la intrebarile tale. Probeaza pantofii, asigura-te ca formatul lor iti avantajeaza picioarele si vezi ca talpa sa fie una comoda, si nu rigida. Fireste, ia in calcul si culoarea pantofilor. Daca esti la prima pereche, iti sugeram sa optezi pentru o nuanta clasica, de negru sau maro, care sa poata fi asortata cu usurinta la multe tinute.

HIDRATEAZA PIELEA

Precum pielea umana si cea animala necesita un anumit tip de ingrijire. Hidratarea pielii este obligatorie, daca vrei sa te bucuri de pantofii tai pentru o vreme indelungata. Poti gasi in magazinele de incaltaminte diverse produse care sa se ocupe de acest aspect. Desigur, nu suntem ipocriti sa spunem ca doar anumite produse, cu un pret ridicat pot avea grija de incaltamintea ta. Daca pielea si-a pierdut din stralucire, o poti sterge cu ajutorul unei carpe curate si putin ulei de bebelusi. La fel, poti incerca o crema de piele hidratanta, pentru a reda aspectul natural al pielii. Fireste, testeaza initial pe o zona mica, pentru a observa modul in care materialul se comporta.

PASTREAZA INCALTAMINTEA IN MOD CORESPUNZATOR

Atunci cand vine vara, este momentul ca ghetele tale din piele sa intre la pastrare pana la sosirea anotimpului rece. Iti recomandam sa pui ghetele la pastrare intr-un loc uscat si intunecat, ferit de umezeala, pentru a impiedica aparitia mucegaiului. Pastreaza cutia de fiecare data cand cumperi o pereche noua de pantofi, pentru a o folosi ca spatiu de depozitare. Daca doresti, poti pune fiecare pantof intr-un saculet din panza, pentru un plus de protectie. Pentru a-si pastra forma o vreme indelungata, poti utiliza suporturi speciale, care se introduc in pantofi sau chiar bucati de hartie mototolite.

Incaltamintea din piele ramane clasica si intotdeauna la moda. Opteaza pentru o pereche eleganta de pantofi din piele, cu siret, de pe site-ul Escudo. Alege culoarea preferata, pe care sa o poti asorta usor la majoritatea tinutelor tale. 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!