In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

CUM SA ITI IMPATURESTI HAINELE IN MOD CORECT

CUM SA ITI IMPATURESTI HAINELE IN MOD CORECT

Esti o persoana extrem de ocupata, iar impaturitul sau calcatul hainelor nu te-a preocupat niciodata. Asta pana cand cineva ti-a atras atentia, deoarece aveai camasa botita sau pantalonii sifonati. Pentru ca un adevarat gentleman arata intotdeauna impecabil, indiferent de natura tinutei sale, ne-am gandit sa remediem aceasta problema, care ii incurca pe multi dintre noi. Invata astazi, impreuna cu Escudo, cum sa iti pastrezi si sa iti impaturesti hainele in mod corect.

 

PANTALONI CU PENSE

Incepe prin a incheia toti nasturii si fermoarul. Asaza pantalonii pe o suprafata plana, cum ar fi suprafata patului. Apuca pantalonii din fata, de langa fermoar si aproximativ 2 centimetri din partile laterale, de langa talie. Netezeste pantalonii in asa fel incat pensele sa cada pe verticala, iar cele doua jumatati ale perechii sa se alinieze perfect la cusaturi. Impatureste pantalonii in doua sau in trei, incepand de la manseta, in functie de modul in care doresti sa ii asezi in dulap.

 

PANTALONI FARA PENSE

Inchide fermoarul si nasturii, apoi asaza pantalonii pe verticala si indreapta materialul. Impatureste-i in doua, pe lungime, cu buzunarele orientate inspre exterior. La sfarsit indoaie perechea in doua sau in trei parti, in functie de modul in care ii vei pune in dressing.

 

CAMASI

Asigura-te ca ai incheiat toti nasturii sau fermoarele. Asaza camasa proaspat spalata sau calcata cu fata in jos, pe o suprafata plana. Foloseste-te de guler ca ghid, pentru a indoi manecile, pe lungime. Indoaie pana aproape de guler, dar lasa aproximativ o treime din material ca spatiu. Intinde manecile bine, pe verticala, de-a lungul camasii. Repeta cu cealalta maneca, apoi indoaie camasa de la jumatate, astfel incat, dupa ce o intorci, gulerul si parte frontala sa se aseze perfect.

 

TRICOURI

Povestea despre impaturitul tricourilor se aseamana cu cea a impaturirii camasilor. Asaza tricoul cu fata in jos, netezeste cutele, apoi indoaie manecile si 2 treimi din distanta tricoului pana la guler. Impatureste la final tricoul in doua, apucand de partea de jos a acestuia.

 

SOSETE

Asaza cele doua sosete ale unei perechi intinse, una peste cealalta, apoi indoaie-le in doua. Daca vrei sa fii sigur ca sosetele nu se vor desparti in dulap, poti crea un „ghem”, invelind soseta de deasupra, cu cea de la baza.

 

PROSOAPE

Intinde prosopul pe o suprafata dreapta si impatureste-l in doua. Apoi, in functie de modul in care il vei aseza in dulap, continua sa impaturesti in doua sau in trei parti.

 

ASAZA HAINELE PE UMERAS

Vrei ca articolele tale vestimentare sa ramana fara nicio cuta? Apeleaza la umerase. Le poti folosi atat pentru tricouri sau camasi, cat si pentru blugi sau pantaloni. Astfel te vei bucura de haine calcate, ori de cate ori ai nevoie.

 

Organizarea hainelor te va ajuta sa iti pastrezi hainele in ordine, sa tii evidenta lor si sa fii mereu gata de plecare. Daca ai nevoie de ajutor si mai multe sfaturi in materie de moda, nu uita sa accesezi saptamanal blogul Escudo.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!