In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

CUM SA ALEGI CAMASA PERFECTA PENTRU FIZICUL TAU (PARTEA I)

CUM SA ALEGI CAMASA PERFECTA PENTRU FIZICUL TAU (PARTEA I)

Daca o camasa nu reprezinta o piesa vestimentara obisnuita in garderoba ta, atunci mai mult ca sigur te-ai confruntat cu o situatie vestimentara dezastruoasa cel putin o data in viata. Vorbim aici despre alegerea unei camasi, atunci cand nu stii la ce detalii trebuie sa fii atent pentru a nu arata precum un cort in cadrul unui eveniment important. Escudo iti explica astazi cum sa alegi camasa perfecta pentru fizicul tau.

MASURATORI

Inainte de a lua o camasa de pe umerasul din magazin si a o pune in cos, trebuie mai intai sa iti cunosti masuratorile, pe care ti le poate face un croitor sau chiar un prieten, in confortul locuintei tale. Ce trebuie sa masori?

  • Gatul – infasoara centimetrul in jurul  bazei gatului tau, exact unde intalneste umerii. Daca vrei un guler strans, exact acela este numarul pe care trebuie sa il stii, iar daca doresti un guler mai larg, mai poti adauga cativa centimetri.
  • Pieptul – pieptul se masoara exact de sub brate. Fii sigur ca masori cea mai lata parte a pieptului tau, fara a strange centimetrul prea tare.
  • Bratele – asaza capatul centimetrului in centrul spatelui gatului tau si masoara din acel punct pana in capatul umarului tau. Apoi masoara de la umar pana la oasele incheieturii, in timp ce iti indoi putin bratul, pentru a lasa putin loc pentru o miscare degajata. Aduna cele doua numere si obtii astfel lungimea manecii ideale pentru tine.
  • Talie – infasoara centimetrul in jurul taliei, aproximativ in zona buricului, si pune un deget sub acesta daca doresti un fitting mai lejer.

FITTING

Acum ca ai aflat exact care sunt masuratorile tale, a venit vremea sa te gandesti la fitting-ul pe care doresti sa il aiba camasa ta. Ai nevoie de o camasa care sa iti permita sa te misti in voie, fie ca vorbim despre o camasa de zi cu zi sau una de ocazie. Iata, mai jos, tipurile de fitting dintre care sa alegi:

  • Slim fit – daca ai un trunchi subtire, cea mai potrivita optiune pentru tine este cea slim fit. In acest caz croiul camasii este unul mai stramt, fara prea mult spatiu in zona taliei. Daca fizicul tau este unul mai musculos, probabil ca aceasta nu este cea mai buna alegere pentru tine.
  • Normal fit – acesta reprezinta cel mai basic croi pe care il poate avea o camasa. Aceasta se va aseza lejer pe corp, fara a fi larga, atunci cand este bagata in pantaloni. In cele mai multe cazuri, daca optezi pentru o camasa normal fit nu ai cum sa dai gres.
  • Loose fit – acesta este un tip de camasa potrivit pentru imprejurari de tip casual. O camasa loose fit trebuie sa fie lejera in zona taliei, a pieptului si a bratelor, fara sa fie exagerat de larga.

 

Esti in criza de timp si ai nevoie de o camasa pentru un eveniment? Nicio grija, site-ul Escudo te asteapta cu diverse tipuri de camasi, potrivite pentru toate ocaziile. Ramai alaturi de noi pentru si mai multe sfaturi legate de moda masculina. 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!