In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

CUM SA ALEGI CAMASA PERFECTA PENTRU FIZICUL TAU (PARTEA A II-A)

CUM SA ALEGI CAMASA PERFECTA PENTRU FIZICUL TAU (PARTEA A II-A)

Daca esti la curent cu blogul nostru, cu siguranta ai citit prima parte a articolului despre cum sa iti alegi camasa perfecta pentru fizicul tau. Daca nu stii despre ce vorbim, iti recomandam cu caldura sa dai un pas inapoi si sa lecturezi prima jumatate, deoarece noi suntem de parere ca merita. Acum ca ti-ai notat si ai retinut cateva dintre aspectele vitale care vizeaza alegerea unei noi camasi, ce ar fi sa continuam discutia, cu partea a II-a a ghidului Escudo despre cum sa alegi camasa perfecta pentru fizicul tau? Sa incepem:

MATERIALUL

Fara doar si poate, materialul isi spune cuvantul, atunci cand trebuie sa iti alegi o noua camasa. Desi ai putea fi tentat sa optezi pentru o varianta mai ieftina, pe termen lung vei fi dezamagit de viata scurta a materialelor din care aceasta este confectionata. Materialele sintetice nu doar ca se degradeaza intr-un timp mai scurt, dar pot fi si periculoase pentru o piele ceva mai sensibila si pot cauza aparitia eczemelor sau a dermatitei. Poti opta pentru combinatii din materiale naturale, precum:

Bumbac – acesta permite pielii sa respire, fiind versatil si confortabil. Bumbacul reprezinta cel mai potrivit material pentru o camasa, fie ca vorbim despre un model clasic sau ceva mai modern

In – atunci cand caldura devine insuportabila, iar bumbacul nu mai face fata, inul este raspunsul tuturor intrebarilor tale. O camasa din in va fi usoara, confortabila si ii va permite corpului tau sa se miste in voie chiar si la cele mai ridicate temperaturi.

GULERUL

Un alt aspect important, gulerul unei camasi poate avea mai multe forme:

Guler spread – acesta este un guler caracterizat de orientarea spre exterior a celor doua triunghiuri formate de colturi, si nu in jos, ca in mod obisnuit

Guler clasic – acesta este mai putin evazat decat gulerul spread, fiind cel mai raspandit model, potrivit atat intr-un context casual, cat si intr-unul business sau elegant

Guler widespread – un model elegant, este extrem de potrivit pentru ocazii formale, impreuna cu cravata

CULOARE

Tu pentru ce culori optezi atunci cand iti alegi camasile? Mergi pe clasicul alb si bleu sau esti mai indraznet si porti rosu sau verde? In orice caz, afla de la noi ca nu poti da gres cu o camasa clasica, intr-o nuanta de alb sau bleu, in special pentru locul de munca sau intr-un context casual, impreuna cu o pereche de jeans si pantofi sport. Daca esti in vacanta poti alege fara probleme o camasa cu imprimeu, chiar unul floral, pentru a intra in vibe-ul de relaxare. Iti place ideea de imprimeu, dar cel floral este prea mult pentru tine? Noroc ca exista imprimeul in carouri, care poate fi adaptat cu usurinta tinutelor casual sau chiar smart casual.

 

Dupa ce ai citit cu atentie toate regulile, iti mai ramane doar sa le pui in aplicare. Si, bineinteles, ai grija sa te simti bine in hainele pe care le porti. Daca ai nevoie de camasi noi, ce ar fi sa ne faci o vizita pe site? Iti garantam ca vei gasi ceva pe gustul tau.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!