COMBINATII DE CULORI POTRIVITE PENTRU TINUTELE DE ZI CU ZI

COMBINATII DE CULORI POTRIVITE PENTRU TINUTELE DE ZI CU ZI

Poate ai observat sau nu, dar barbatii tind sa fie reticenti si poate chiar tematori, atunci cand vine vorba sa adauge un strop de culoare in tinutele pe care le poarta. Fireste, nu este nimic gresit in a detine doar haine in nuante precum alb, negru, bleumarin sau gri, deoarece acestea sunt culori clasice, cu care nu ai cum sa dai gres. Totusi, ce ar fi daca ai incerca, macar din cand in cand, sa iti inviorezi putin stilul vestimentar? Iata, mai jos, cateva combinatii de culori potrivite pentru tinutele de zi cu zi.

1. NEGRU SI CAMEL

Incepem cu o combinatie simpla, dar sigura, pentru cei care sunt dispusi sa incerce, dar nu vor sa exagereze. Aceasta asociere nu te va scoate din sfera ta de confort, dar va aduce un plus din acel je ne sais quoi stilului tau. Camel reprezinta o culoare fantastica pe care sa o utilizezi pentru a scoate din anonimat o tinuta all black, deci apeleaza la ea cu incredere. Ne gandim la o pereche de pantaloni smart casual negri, o helanca neagra si un palton sau un trench intr-o nuanta placuta si calda camel. Fireste, poti incerca si combinatia de costum negru, pe sub care adaugi o helanca in culoarea camel.

2. ROZ SI ALBASTRU

O combinatie ceva mai indrazneata, roz si albastru mereu fac casa buna impreuna. Nu te gandi departe, deoarece vrem sa iti propunem o combinatie simpla, compusa dintr-o pereche de blue jeans si un tricou roz pudrat, oversized. Daca vei consulta o schema de culori vei vedea ca cele analogice merg bine in tinute. Pentru a obtine cele mai bune combinatii, te sfatuim sa alegi piese vestimentare in culori cu niveluri similare de saturatie.

3. VERDE SI MARO

Suntem de parere ca nu prea ai cum sa dai gres atunci cand combini tonuri pamantii. Maro si verde sunt doua culori care merg bine impreuna in mod natural. Iti sugeram sa optezi pentru nuante de verde precum kaki sau olive, deoarece pot fi combinate foarte usor cu aproape orice nuanta de maro. Fireste, poti experimenta si cu nuante mai aprinse de verde, cat timp te simti bine purtand o astfel de combinatie.

4. ALBASTRU SI ORANJ

Portocaliul este o culoare pe care, personal, o consideram atat greu de asortat, cat si greu de purtat. Totusi, am descoperit o combinatie cu care, credem noi, ca poti merge la sigur si aceea consta in a imperechea o pereche de blugi intr-o nuanta de albastru inchis, cu o pereche de pantofi cu siret din piele intoarsa, intr-o nuanta de oranj mai domolit, deoarece albastru si portocaliu sunt culori contrastante.

5. BLEUMARIN SI BURGUNDY

 

Bleumarin si burgundy sunt culori care prezinta cam acelasi nivel de luminozitate si saturatie, fiind potrivite impreuna in mod natural. O helanca burgundy, impreuna cu o pereche de pantaloni chinos bleumarin reprezinta un combo cu care greu poti da gres. Daca adaugi si o pereche de pantofi sport albi, din piele, esti gata de drum!

 

Nu lasa culorile sa te sperie! Incearca cateva dintre combinatiile nostre sau fa-ti propriile combinatii si simte-te bine in tinutele tale!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!