CELE MAI POTRIVITE COSTUME PENTRU BARBATI IN ANUL 2022

CELE MAI POTRIVITE COSTUME PENTRU BARBATI IN ANUL 2022

Incepe in curand sezonul nuntilor, deci este imperios necesar sa iti gasesti cel putin un costum care sa iti vina perfect si care sa iti puna in evidenta trasaturile. Am pregatit in continuare, pentru tine, cateva exemple de costume pentru barbati in tendinte cu moda anului 2022. Esti pregatit sa le descoperi? Echipa Escudo iti ureaza spor in continuare la lectura!

COSTUM SLIM DIN LANA

Niciun alt material nu va bate vreodata lana la capitolul eleganta, rezistenta si durabilitate in timp. De aceea, in anul 2022 iti recomandam un model de costum, confectionat din 100% lana naturala. Acesta prezinta un croi clim, cu revere, nasturi si buzunar pentru batista. Acesta este disponibil in nuanta albastru, dar si gri si poate fi purtat atat la o sedinta business, cat si la un eveniment elegant, impreuna cu o camasa alba, simpla, o cravata sau un papion intr-o culoare contrastanta si o pereche de pantofi eleganti, cu siret, de tip Oxford sau Derby. Comanda-l acum, pentru a fi pregatit pentru orice eveniment. In plus, ai parte de transport gratuit! 

COSTUM SLIM CARO

O alta moda a anului 2022 implica costumele cu imprimeu de tip caro. Fireste, ne-am conformat cu tendintele si ti-am pregatit cateva modele de costume slim cu imprimeu caro, care respecta standardele universale de eleganta. Modele noastre sunt disponibile in nuante precum visiniu, bleumarin, gri, bleumarin - maro, jeans sau maro. Alege-ti culoarea preferata si accesorizeaza-l cu cravata, batista, ceas si sosete asortate, pentru urmatorul eveniment cu staif la care vei lua parte in anul 2022.

COSTUM SLIM FIT NEGRU

Un lucru stim cu siguranta, acela ca in anul 2022 nu a murit trend-ul cu costumul negru. Un pionier al modei, costumul slim fit negru speram noi ca nu va fi niciodata detronat, deoarece reprezinta definitia elegantei si a versatilitatii in ceea ce priveste domeniul vestimentatiei masculine. Una dintre numeroasele parti bune este aceea ca avantajeaza orice tip de silueta si creeaza un efect de subtiere, chiar si pentru cei care nu se bucura de un fizic perfect. Il poti purta cu o camasa alba, simpla si o cravata sau un papion intr-o culoare contrastanta, precum rosu sau galben.

COSTUM ALBASTRU PEPIT SLIM FIT

Ai nevoie de un nou costum pentru intalnirile de business pe care le vei avea cu partenerii de la firma? Nicio problema, deoarece moda anului 2022 recomanda modelul de costum albastru pepit, cu croiala slim fit, ca fiind piesa de rezistenta a oricarei garderobe. Accesorizat in mod corect, acest costum poate bate multe altele din toate punctele de vedere. Croiala eleganta iti va pune fizicul in evidenta, iar materialele de calitate superioara din care acesta este confectionat iti vor asigura rezistenta in timp, chiar si la purtari indelungate.

IMBRACA-TE POTRIVIT FIZICULUI TAU

Moda vine si pleaca, de aceea este extrem de important sa tii cont de ceea ce iti place si ti se potriveste. Daca un costum in carouri nu iti pune silueta in evidenta nu incerca sa il porti doar de dragul de a te incadra in tendintele actuale. Fa o alegere simpla, dar sigura, in care nu doar sa arati bine, dar sa te si simti bine.

Intra pe site-ul Escudo si verifica sectiunea de Costume. Suntem siguri ca vei indragi noile modele pentru anul 2022.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!