In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

CELE MAI BUNE MATERIALE PENTRU VREMEA RECE

CELE MAI BUNE MATERIALE PENTRU VREMEA RECE

Sa iti fie cald iarna poate reprezenta o adevarata provocare, daca, in general, nu esti cel mai mare fan al acestui anotimp. Sau, deopotriva, frigul este cel mai bun prieten al tau, iar garderoba ta nu devine un impediment in fiecare zi. In orice caz, stim ca sunt multe persoane care si-ar dori un anotimp rece mai scurt, asa ca ne dorim sa le usuram existenta. Iata, in cele ce urmeaza, cele mai bune materiale pentru hinele de vreme rece.

SMARTWOOL

S-ar putea sa auzi in premiera despre smartwool sau „lana desteapta”. Este vorba despre celebra lana merinos, o fibra naturala extrem de calduroasa. Daca aceasta lana este tratata pentru a fi rezistenta la mirosurile neplacute, bacterii sau este despartita de proprietatea de a intra la apa, devine smartwool, un material superior, care reuseste sa te pastreze curat si uscat chiar si in cele mai geroase zile de iarna. Desi articolele vestimentare confectionate din smartwool sunt ceva mai piperate la pret, trebuie sa recunoastem ca aceste costuri sunt justificate.

LANA MERINOS

Provenita de la rasa de oi cu acelasi nume, lana merinos este un material extrem de moale si fin, care poate intrece chiar si casmirul sau matasea la lista de proprietati. Aceasta lana se foloseste la fabricarea de pulovere sau articole vestimentare pentru sportivi. Cea mai buna lana merino provine din Australia, care produce 81% din cantitatea de lana de calitate superioara din lume. Pe langa faptul ca este foarte calduroasa, lana merino se ingrijeste extrem de usor, putand fi curata in masina de spalat.

FLEECE

 

Atunci cand spunem iarna, ne gandim automat la fleece. Probabil si cand incercam sa gasim definitia cuvantului confortabil, tot la o bluza fabricata din fleece ne fuge gandul. Un material foarte usor si calduros, fleece este utilizat pentru crearea de piese vestimentare casual, precum hanorace, veste sau jachete. Pe langa faptul ca astfel de articole vestimentare sunt usoare, sunt si ieftine, deci nu reprezinta o investitie costisitoare. Desi nu este rezistent la apa, fleece-ul poate reprezenta un strat intermediar ideal, intre geaca si o bluza de corp sau un tricou. Daca esti fan al drumetiilor pe munte sau pur si simplu esti o persoana friguroasa, o bluza din fleece va face diferenta.

BUMBAC

Fireste, nu putem uita de clasicul bumbac, care ramane un aliat de nadejde in lupta crancena cu frigul iernii. Bumbacul este o fibra naturala, rezistenta, versatila, atat pentru perioada calda, cat si pentru perioada rece. Reprezinta o alternativa buna si pentru persoanele care se confrunta cu alergii ale pielii, cauzate de materialele sintetice, precum poliesterul.

CASMIR

Precum lana merino, casmirul se incadreaza la capitolul fibre de lana. Un pulover din casmir nu doar ca este calduros, dar este si extrem de confortabil, moale si chiar elegant. Finetea si calitatile sale il transforma intr-un material superior, ceea ce se poate usor observa si la costurile ridicate pe care le au piesele vestimentare fabricate din casmir.

Ce spui, este cazul sa adaugi cateva articole vestimentare noi in garderoba ta de iarna? Daca esti in cautare de haine noi, te invitam pe site-ul Escudo, sa arunci o privire!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!