CE CULORI SA PORTI PENTRU A-TI SCOATE OCHII IN EVIDENTA

CE CULORI SA PORTI PENTRU A-TI SCOATE OCHII IN EVIDENTA

Te-ai gandit pana acum sa porti anumite culori pentru ca ai observat ca iti scot nuanta ochilor in evidenta? Daca nu ai observat acest aspect pana acum, sa stii ca exista anumite culori care iti pot pune ochii in evidenta. Vrei sa afli care sunt acestea? Ramai alaturi de Escudo si afla ce culori sa porti pentru a-ti scoate ochii in evidenta.

CE CULORI SA ALEGI PENTRU OCHI ALBASTRI

Ochii albastri se potrivesc de minune cu o gama variata de nuante, dar cele neutre sunt cele mai potrivite pentru asortare pe perioada zilei. Dintre culorile neutre pe care ti le recomandam pentru un costum, daca ai ochii albastri, enumeram bleumarin, kaki, auriu, argintiu, crem sau camel. In plus, culorile neutre merg combinate in general cu aproape orice, asa ca daca nu vrei sa ai parte de o tinuta fara personalitate poti adauga cate accente de culoare cu accesoriile potrivite. Fireste, poti plusa si cu cateva culori mai aprinse, precum galben, roz fucsia sau chiar rosu. Pentru o tinuta de seara recomandam un costum intr-o culoare uni si o camasa alba, simpla, care sa creeze un contrast extrem de placut si o cravata intr-o nuanta placuta de albastru.

 

CE CULORI SA ALEGI PENTRU OCHII VERZI

Suntem de parere ca cea mai potrivita culoare pentru ochii verzi, pe timpul zilei, este nuanta coral. Chiar daca nu iti vei achizitiona un costum in aceasta culoare, poti adauga accente precum o cravata sau o batista de buzunar in aceste tonuri. Daca ai ochii verzi, atunci trebuie sa porti nuante de verde inchis pentru tinutele de seara. Nuantele de verde sunt cele mai potrivite pe timpul noptii, deoarece iti vor pune in evidenta ochii intr-un mod pozitiv. Daca nu vrei sa adaugi atat de multe culori in tinutele tale, poti opta pentru cateva accesorii care sa bifeze acest aspect cu brio, cum ar fi o pereche de sosete, o cravata, un papion, o pereche de butoni, un ceas sau o batista de buzunar, care sa iti complimenteze atat culoarea ochilor, cat si costumul pe care il porti.
 

CE CULORI SA ALEGI PENTRU OCHI CAPRUI

Daca ai ochii caprui, atunci bleumarinul va deveni cel mai bun prieten al tau. Poti opta pentru un costum bleumarin, sau pentru o camasa intr-o nuanta de albastru inchis. Fireste, daca nu ai un costum bleumarin poti alege accesorii in nuante de albastru pe timpul zilei. In cazul unei tinute de seara iti recomandam sa optezi pentru nuante de roz pastel pentru o cravata sau o batista, poate chiar o camasa roz deschis sau una cu carouri in acest ton, care sa se asorteze cu costumul ales.

Important este sa experimentezi, pentru a-ti da seama de unul singur care sunt cele mai potrivite culori pentru culoarea ochilor tai, culoarea parului sau cea a tenului. Daca esti in cautarea unui costum pentru un eveniment care se apropie, te asteptam pe site-ul Escudo cu modele nou adaugate de costume, in ton cu tendintele anului 2022. Suntem convinsi ca vei gasi ceva pe placul tau! In plus, ai parte de transport gratuit la orice costum, deci nu ai niciun motiv sa nu comanzi chiar acum costumul ideal!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!