In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

CE ACCESORII SA ADAUGI ATUNCI CAND PORTI UN COSTUM?

CE ACCESORII SA ADAUGI ATUNCI CAND PORTI UN COSTUM?

Putem recunoaste ca este destul de usor sa arati bine atunci cand porti un costum cu o croiala potrivita pentru fizionomia ta. Totusi, este ceva mai greu sa obtii un look impecabil, cand vine vorba de accesorizarea corecta a sacoului si a pantalonilor. De aceea, noi, cei de la Escudo, ti-am pregatit astazi un articol educativ, in care vom vorbi despre ce accesorii sa adaugi atunci cand porti un costum. Crezi ca te descurci? Continua lectura si afla!

CRAVATA

Probabil primul accesoriu care iti vine in minte atunci cand este vorba despre purtarea unui costum este cravata. Aceasta ajuta la spargerea blocului de culoare care se formeaza atunci cand porti un costum si poate deveni chiar centrul de interes al tinutei tale. De aceea este important sa alegi o cravata intr-o nuanta contrastanta cu cea a camasii. De exemplu, nu vei adauga o cravata alba peste o camasa de aceeasi culoare.

BUTONI

Extrem de eleganti, butonii sunt potriviti doar impreuna cu o camasa eleganta si un costum pe masura. Chiar daca stiai deja, butonii nu pot fi adaugati la o camasa care deja prezinta nasturi la mansete, ci este nevoie de o camasa speciala. Exista multe modele de butoni disponibile, confectionate din lemn, metal, sticla sau chiar metale pretioase. Ramane la latitudinea ta sa ii alegi pe cei mai potriviti pentru tinuta.

CEAS DE MANA

Stim ca faptul ca fiecare dintre noi detine un smartphone face ca ceasul sa devina aproape inutil, dar credem ca un ceas de mana ofera o eleganta aparte oricarui purtator. Nu vorbim aici despre smartwatch-uri, pe care recomandam sa le lasati acasa atunci cand purtati un costum elegant, asta daca nu vreti sa aratati precum un spion din filmele cu James Bond. Alege un ceas clasic, elegant, cu curea din piele, pe care, daca il ingrijesti cum trebuie, il poti avea o vreme indelungata.

BATISTA DE BUZUNAR

Batista de buzunar nu reprezinta un accesoriu vital atunci cand porti un costum, dar nu strica daca adaugi una intr-un mod corect. Este important ca batista pe care o alegi sa adauge un plus de stil si chiar de culoare intregii tinute. Opteaza pentru un model din matase naturala, un material extrem de elegant.

SOSETE

Crezi sau nu, sosetele pe care alegi sa le porti cu un costum sunt extrem de importante. Stim ca moda prezentului permite multe artificii care implica sosete cu imprimeuri funny tip hipster, dar noua ne place sa pastram o nota eleganta atunci cand vine vorba despre un costum. Sosetele tale vor fi la vedere atunci cand vei sta pe un scaun, deci asigura-te ca nu alegi o pereche de sosete scurte, de culoare alba. Opteaza pentru o pereche de sosete lungi, de calitate, intr-o culoare potrivita cu cea a costumului.

Tu reuseai pana acum sa tii cont de toate aceste aspecte? Daca nu, niciodata nu este prea tarziu pentru a invata. Ramai alaturi de blogul Escudo pentru si mai multe sfaturi si informatii utile pentru toti iubitorii de moda masculina. Verifica categoria de Costume de pe site si alege-ti preferatul!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!