BLACK FRIDAY E AICI, IAR REDUCERILE SUNT MAI MARI CA ORICÂND

BLACK FRIDAY E AICI, IAR REDUCERILE SUNT MAI MARI CA ORICÂND

Marcați-vă calendarele și pregătiți-vă dulapurile, pentru că oficial dăm startul campaniei de Black Friday! Deoarece luna noiembrie a devenit treptat sinonimă cu tot ce ține de reduceri și promoții inedite, Escudo se alătură anul acesta lunii Black Friday cu prețuri unice și nerăbdătoare să vă cunoască. Fie că optați pentru costumele elegante ce se potrivesc perfect evenimentelor deosebite, perechea aceea de pantaloni la care încă v-a rămas gândul, sau poate o cămașă versatilă și utilă oricărei ocazii, pe pagina Escudo veți găsi doar săptămâna aceasta, prețuri cu până la 50% reduse.

 

Se zice că haina nu îl face pe om, însă cu siguranță aceasta poate spune ceva despre personalitatea și stilul aparte al fiecărui individ. Iar pentru că la Escudo știm totul despre importanța unei piese vestimentare calitative ce vă poate spune povestea cu ușurință, anul acesta aveți reducere la toată gama noastră de produse. Da, ați auzit bine! Peste 200 de pantaloni, paltoane, pulovere, accesorii și cămăși vă stau la dispoziție pentru un timp limitat, la un preț special de Black Friday. Optați pentru un refresh binevenit garderobei sau o schimbare de look îndrăzneață, în timp ce beneficiați de reduceri peste reduceri!

CAMASA CASUAL REGULAR BLEUMARIN CU CAROURI TURCOAZ MANECA LUNGACAMASA CU IMPRIMEURI SLIM FIT

Din in sau bumbac, vișinii sau albe, cămășile reprezintă o componentă must-have, potrivite pentru nenumărate momente. Săptămâna aceasta nu veți mai trebuie să alegeți între modelul Slim Fit sau poate cel Regular Fit, ci le veți putea avea pe amândouă la un preț special și accesibil. Accesați pagina noastră, alegeți modelele care v-au atras atenția încă de la o primă privire și selectați mărimea potrivită. Tabelul detaliat de mărimi vă va oferi toate informațiile necesare pentru a putea alege cu ușurință dimensiunea necesară, alungând astfel grija unei alegeri nepotrivite. Iar dacă mărimea sau modelul totuși nu sunt parcă perfect croite pentru voi, stați fără griji! Prin serviciul nostru de schimb de produse puteți schimba mărimea produsului selectat, cât și să schimbați produsul cu un altul în totalitate. Acest schimb se poate realiza în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii și este 100% gratuit. Tot ce vă rămâne apoi de făcut este să vă bucurați de noile ținute adăugate colecției voastre.

 

Construiți-vă outift-ul mult dorit de la accesorii și până la pantaloni, pentru a nu mai lăsa nici un eveniment să vă scape fără o ținută la fel de memorabilă. Pentru momentele în oraș seara cu prietenii, întâlnirile orientate spre sfera business sau poate ceremonii importante din viața voastră, la Escudo veți găsi prețuri cu până la 50% reduse, la toate produsele noastre.

 

PANTALONI CASUAL CHINO SLIM BUMBAC CAMELPANTALONI CASUAL CHINO SLIM BUMBAC BEJ

 

Iar dacă sezonul sărbătorilor încă vă dă bătăi de cap și ideile de cadouri nu par a apărea, nici o problemă! O cămașă premium este mereu binevenită și primită în garderoba oricui, transformând-o într-o piesă vestimentară esențială, ce cu siguranță va fi apreciată ani și nenumărate purtări la rând. Acum aveți oportunitatea de a alege și combina după plac și personalitate, doar de Black Friday.

 

Nu ratați ocazia de a descoperi peste 200 de produse premium și diverse, perfecte pentru orice momente din viața de zi cu zi, cât și pentru acele experiențe unice ce merită o ținută la fel de deosebită.

 

Așa că pe locuri, fiți gata, shop!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!