In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

ALEGE PIESELE VESTIMENTARE FABRICATE DIN IN PENTRU TINUTELE DE VARA

ALEGE PIESELE VESTIMENTARE FABRICATE DIN IN PENTRU TINUTELE DE VARA

Ce ne facem acum ca este prea cald afara pentru a ne mai bate capul cu asortarea articolelor vestimentare si compunerea tinutelor? In zilele in care aerul conditionat se transforma in cel mai bun prieten al tau, ultimul lucru cu care vrei sa ai de-a face este gandirea unui outfit care sa te apere de razele necrutatoare ale soarelui. Ei bine, Escudo are raspunsul tuturor problemelor tale si acesta este, fara nicio indoiala, inul. Un material natural, inul reprezinta vedeta fiecarei veri, in materie de articole vestimentare. Ramai alaturi de noi, pentru a te convinge de ce trebuie sa alegi piesele vestimentare fabricate din in pentru tinutele de vara.

EXTREM DE DURABIL

Desi iti vine greu sa crezi, inul este unul dintre cele mai rezistent materiale. Fiind o fibra naturala, inul este chiar mai durabil decat bumbacul. Spr exemplu, te poti bucura de un tricou din bumbac cateva sezoane, dar o camasa din in o vei putea lasa si mostenire, deoarece rezista foarte bine purtarilor indelungate. In plus, hainele din in nu se vor modifica in urma spalarilor repetate, ba chiar vor deveni mai moi si mai placute la purtare. Daca ingrijesti hainele din in asa cum trebuie, le vei putea purta ori de cate ori doresti.

USOR DE INTRETINUT

Desi este un material natural, inul nu are nevoie de tratament preferential. Poti spala foarte usor articolele vestimentare din in la masina de spalat, la un program cu apa rece, fara a utiliza inalbitori, pentru a nu slabi structura tesaturii. Nu trebuie sa iti bati capul cu calcatul hainelor din in, deoarece inul de buna calitate are un aspect sifonat prin definitie, ceea ce reprezinta parte din farmecul sau. In special vara, cand nu vrei sa ai de-a face cu caldura emanata de catre fierul de calcat, inul te scuteste de acest chin.

MATERIAL HIPOALERGENIC

Sa suferi de boli de piele, precum eczeme sau dermatite, nu este lucru usor. Inul este exact ceea ce ai nevoie daca te confrunti cu o astfel de afectiune. Inul permite corpului sa respire si elimina transpiratia foarte repede, ceea ce te va proteja de disconfort sau de potentiale bacterii.

ESTE ANTISTATIC

Daca nu stiai, inul este antistatic. Aceasta calitate determina ca materialul sa fie mai rezistent la actiunea murdariei si impiedica electrizarea.

PERMITE PIELII SA RESPIRE

 

Probabil motivul pentru care inul este considerat cel mai iubit material al verii, est dat de faptul ca permite pielii sa respire. Chiar daca transpiri, materialul se va usca foarte repede, adica nu vei simti o senzatie de disconfort pentru restul zilei. Cum suna ideea de a avea mereu hainele uscate in zilele de vara? Noi credem ca este ideal!

Nu detii inca in garderoba piese vestimentare confectionate din in? Nu mai astepta si opteaza pentru camasile din in de la Escudo. Le gasesti chiar acum pe site, deci nu rata ocazia. Culorile sunt variate si versatile, deci nu vei avea probleme in a le integra in tinutele tale de vara.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!