In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

6 ASPECTE PE CARE SA LE IEI IN CONSIDERARE INAINTE SA CUMPERI HAINE ONLINE

6 ASPECTE PE CARE SA LE IEI IN CONSIDERARE INAINTE SA CUMPERI HAINE ONLINE

Tocmai ce s-a racit brusc temperatura si realizezi ca nu ai nicio geaca mai groasa in garderoba. Nu ai timp sa mergi acum la cumparaturi, deci apelezi la cea mai la indemana solutie: cumparaturile online. Accesezi cateva site-uri, dai scroll de cateva ori si gasesti cateva modele care iti plac. Totsui, inainte de a finaliza comanda eziti. Este pretul unul corect? Se va potrivi marimea pe care ai ales-o? Sa realizezi plata cu cardul sau la livrare. Deoarece fiecare dintre noi isi pune o serie de intrebari atunci cand achizitioneaza obiecte de pe internet, ne-am gandit sa compunem un mic ghid pentru tine. Vezi, mai jos, 6 aspecte pe care sa le iei in considerare inainte sa cumperi haine online.

 

IA-TI MASURATORILE

Daca nu stii exact ce marime porti la bluze sau la pantaloni, primul pas este sa iti iei masuratorile. Daca nu te descurci de unul singur poti ruga un prieten sau pe cineva din familie sa te ajute sa iti afli dimensiunile cu ajutorul unui centimetru. Noteaza-le intr-un carnetel sau in telefon, dar ai grija sa actualizezi numerele, in cazul in care mai iei in greutate sau mai slabesti.

 

VERIFICA TABELUL DE MARIMI

Desi tu porti marimea M in general, cel mai indicat este sa verifici tabelul de marimi inainte de a achizitiona un articol vestimentar. In special daca achizitionezi mai multe haine, de la brand-uri diferite, vei vrea sa verifici de doua ori inainte de a finaliza comanda.

 

CITESTE POLITICA DE RETUR

Nimanui nu ii place sa primeasca o camasa care nu ii este potrivita, dar, de multe ori vei fi nevoit sa faci retur produselor vestimentare pe care le achizitionezi. Pentru asta, este important sa verifici in prealabil politica de retur a site-ului, pentru a vedea daca produsele pot fi returnate, odata desfacute si care este termenul in care trebuie sa te incadrezi.

 

CITESTE DETALIILE

Da, acea camasa arata perfect si stim ca vrei sa o cumperi. Totusi, citeste mai intai descrierea produsului. Vezi din ce tip de material este confectionat produsul si compara acest aspect cu pretul de cumparare. Daca trebuie sa platesti 500 de lei pe o camasa confectionata din poliester, noi spunem ca nu prea merita.

 

COMPARA SITE-URILE

Foarte multe site-uri vand produse de la brand-uri diferite. Daca ai gasit pe un site o pereche de incaltari sport pe care ti-o doresti, nu te grabi sa o adaugi in cos. Cauta dupa modelul pantofilor si pe alte site-uri si vezi care este pretul cel mai bun. Vei ramane surprins de diferentele de pret pe care le vei descoperi pentru acelasi produs.

 

CITESTE REVIEW-URILE

Stim ca uneori nu te poti decide daca sa cumperi sau nu un anumit obiect. Daca ai aceasta optiune, ce ar fi sa citesti si review-urile acestuia? Astfel vei putea lua in considerare parerile sincere ale unor persoane care au achizitionat deja sacoul pe care ti-l doresti.

 

Tu iei in considerare toate aceste aspecte inainte sa cumperi imbracaminte online? Daca nu, ce ar fi sa pui sfaturile noastre in aplicare? Intra pe site-ul Escudo si vezi gama noastra de camasi, sacouri, pantaloni sau accesorii pentru barbati. 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!