In perioada de 03.05.2024 - 06.05.2024 nu se vor procesa comenzi. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07.05.2024! Sarbatori fericite!

5 TIPURI DE PANTALONI PE CARE TREBUIE SA II DETII IN GARDEROBA TA

5 TIPURI DE PANTALONI PE CARE TREBUIE SA II DETII IN GARDEROBA TA

Care este cel mai intalnit articol vestimentar din garderoba unui barbat? Cu siguranta ne gandim cu totii la acelasi raspuns: pantalonii. Pantalonii sunt un must have in dressing-ul unui barbat, fiecare dintre noi detinand mai multe perechi, in culori diferite si confectionate din alte materiale. Te-ai gandit vreodata daca ai prea multe sau prea putine perechi de pantaloni in dulap? Parca ai mai vrea sa cumperi o pereche, dar nu stii daca merita investitia sau daca vei reusi sa ii integrezi in tinutele de zi cu zi? Escudo iti prezinta astazi 5 tipuri de pantaloni pe care trebuie sa ii detii in garderoba ta.

PANTALONI ELEGANTI

Nu mergi la cate o nunta sau un eveniment cu staif in fiecare zi, dar trebuie sa detii in garderoba ta cel putin o pereche de pantaloni eleganti. In cazul in care lucrezi in domeniul business, este necesar sa detii mai multe astfel de perechi, in culori si materiale diferite. Poti combina o pereche de pantaloni eleganti cu o camasa, cravata si un sacou, sau chiar cu un pulover, pentru un look ceva mai relaxat. Cele mai versatile culori sunt, bineinteles, negru, bleumarin sau gri.

PANTALONI CHINOS

Chinos sunt acei pantaloni perfecti pentru momentele in care parca nu ai starea necesara pentru a te imbraca elegant, dar nici nu vrei sa apelezi la pantaloni din denim. O alta parte buna la chinos este ca pot fi purtati si in tinute casual, cat si in outfit-uri smart casual. Poarta-i cu camasa, tricou sau, de ce nu, si cu un cardigan, in functie de vreme si de preferinte.

PANTALONI DIN DENIM

Le spunem pantaloni din denim, dar toata lumea ii cunoaste drept blugi sau jeans. Cunosti vreo persoana care nu detine in garderoba cel putin o pereche de jeans? Noi nu si asta pentru ca sunt versatili, comozi si arata bine intr-o multitudine de tinute. Jeans cu camasa? Perfect! Jeans cu tricou si geaca de piele? Nici ca se putea mai bine. Forma clasica este cea albastra, de aici si denumirea de „blue jeans”, dar poti opta pentru nuante variate de albastru, gri si chiar negru.

PANTALONI CARGO

Astazi nu mergi la lucru si ai toata ziua pentru a avea grija de planurile personale. Cu ce te imbraci? Pentru o astfel de „ocazie” credem ca cei mai potriviti sunt pantalonii cargo. Inspirati din stilul militar, pantalonii cargo sunt largi pe picior, ceea ce ii face extrem de comozi si iti ofera acea atitudine relaxata pe care ti-o doresti uneori.

PANTALONI REIATI

Cu siguranta iti amintesti de ei din perioada copilariei, cand ai detinut cel putin o astfel de pereche. Pantalonii reiati sunt un clasic in materie de pantaloni si pot fi purtati cu succes iarna, deoarece sunt extrem de comozi si caldurosi. Asorteaza-i dupa preferinte cu o camasa, un pulover si o pereche de ghete din piele naturala.

Cate modele de pantaloni dintre cele mentionate in lista de mai sus detii momentan in garderoba ta? Daca iti lipsesc cateva, iti sugeram sa faci ceva in privinta asta. Intra pe site-ul Escudo si vezi ce iti surade din gama noastra de pantaloni. 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!