5 SFATURI IN MATERIE DE MODA MASCULINA

5 SFATURI IN MATERIE DE MODA MASCULINA

Sa fii un barbat mereu la moda pare o treaba destul de grea si probabil ca nu reprezinta un interes pentru majoritatea dintre voi. Totusi, daca iti place sa fii atent la modul in care iti compui tinutele, afla ca nu este chiar atat de greu sa iti compui o garderoba corecta din punct de vedere vestimentar, fara un efort prea mare si cu un buget mediu. Tot ce ai nevoie este sa auzi si sa urmezi cateva sfaturi, care ne-au ajutat pe noi si care, speram, ca te vor ajuta si pe tine. Iata 5 sfaturi in materie de moda masculina.

DONEAZA CEEA CE NU PORTI

Vorbim aici despre o revizuire a garderobei. Cel putin o data pe an sau chiar de doua ori, la schimbarile de sezon, ar trebui sa arunci o privire in dulapul cu haine si sa dai deoparte toate articolele vestimentare pe care nu le-ai imbracat deloc in ultimul an. Doneaza-le unor persoane nevoiase sau da-le prietenilor sau celor din familie, daca sunt in stare buna. Mai multe haine nepurtate nu vor face decat sa iti ocupe spatiul.

CHELTUIESTE MAI PUTIN PE HAINE

Nu spunem sa nu iti mai cumperi haine, ci doar sa faci alegeri mai intelepte atunci cand mergi la cumparaturi. Chiar ai nevoie de inca o camasa cu imprimeu floral sau de acei blugi cu taieturi? Daca nu poti vizualiza usor un articol vestimentar in mai multe combinatii, atunci mai bine renunti la a-l cumpara.

RENUNTA LA JEANS

Nu vrem sa te despartim de perechea ta preferata de jeans, dar, ce ar fi daca, atunci cand iti alegi tinuta pentru o noua zi, sa inlocuiesti perechea de jeans cu o pereche de pantaloni chinos sau cu o pereche de pantaloni din stofa? Incearca cel putin o data pe saptamana, pentru inceput, sa iti schimbi putin stilul vestimentar si garantam ca va incepe sa iti placa.

IMBRACA-TE IN STRATURI

Cel mai bine, atunci cand vremea de afara este incerta, este sa te imbraci in straturi. Aceasta este o idee mai mult decat potrivita in cazul in care pleci dimineata la job, cand sunt 5 grade afara si te intorci dupa amiaza, la 15 grade. Suprapune tricouri, pulovere, camasi, cardigane si geci, in asa fel incat sa poti scapa rapid de unul dintre articole sau sa mai adaugi la nevoie.

POARTA MAI MULT DE O PERECHE DE PANTOFI

Daca detii doar o singura pereche de pantofi cu siret sau ai o pereche preferata pe care o porti in mod constant, da-ne voie sa iti oferim un sfat prietenesc. Achizitioneaza-ti cel putin doua perechi de pantofi, pe care sa le porti in paralel, in functie de tinuta. Noi recomandam o pereche de pantofi cu siret din piele neagra si o pereche de pantofi din piele intoarsa, maro sau crem.

 

Nu este greu sa te imbraci bine! Ai nevoie doar de exercitiu si de sfaturile potrivite pe care sa le urmezi. Ramai in continuare alaturi de Escudo, pentru si mai multe articole inspirationale.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!