4 IDEI DE TINUTE POTRIVITE PENTRU O PRIMA INTALNIRE

4 IDEI DE TINUTE POTRIVITE PENTRU O PRIMA INTALNIRE

In sfarsit a venit timpul pentru acea prima intalnire pe care o asteptai de ceva vreme. Esti extrem de incantat, dar fericirea dispare pentru cateva clipe, atunci cand apare si intrebarea „cu ce o sa ma imbrac?”. Costume barbatisacouri barbati...!Din acel moment iti apar 1000 de scenarii in minte, care mai de care mai putin probabile. Nicio grija, oamenii din spatele Escudo anticipeaza intotdeauna nevoile tale si de aceea au venit astazi cu un super articol, cu 4 idei de tinute potrivite pentru o prima intalnire.

INTALNIREA LA CINA

Esti un barbat care pune pret pe lucrurile si practicile clasice si de aceea ai decis sa iti scoti partenera la intalnire la o cina. In ceea ce priveste tinuta, trebuie sa abordezi totul cu mult simt estetic si bun gust. Daca mergi la un restaurant stilat, iti propunem o tinuta care sa contina culori mai inchise, daca intalnirea are loc pe timpul serii. Poti opta pentru elemente negre si un articol vestimentar care sa creeze o nota contrastanta, precum un pulover intr-o nuanta mai deschisa, un sacou barbati sau o jacheta. Alege o pereche de pantofi cu siret sau o pereche de ghete Chelsea, in locul incaltarilor sport, pentru a nu parea dezordonat sau grabit. Adauga o camasa daca nu esti sigur pe styling-ul pe care l-ai creat si nu ai cum sa dai gres astfel.

”THE DRINKS DATE”

Daca ati hotarat sa sariti peste intalnirea la cina si sa mergeti doar intr-un bar pentru a servi cateva bauturi, treaba ta este una usoara. Daca vrei sa pastrezi o nota usor eleganta, ai putea imbraca o pereche de pantaloni din stofa, la dunga, impreuna cu o helanca si poate chiar o pereche de pantofi sport din piele. Adauga o jacheta casual si obtii astfel o tinuta care nu se afla in niciuna dintre extreme. Astfel, vei reusi sa iti faci si partenera sa se simta comod, indiferent ce tip de tinuta va alege sa poarte.

TINUTA PENTRU FILM

Deja va cunoasteti suficient de bine pentru a stabili o urmatoare intalnire la film. Desi este unul dintre cele mai casual contexte care ne vin in minte, nu inseamna ca trebuie sa apelezi la perechea ta veche de jeans si hanoracul preferat. Pastreaza o nota stilata si alege o combinatie de jeans albastri, cu o helanca neagra, un sacou si ghete negre. O astfel de tinuta compusa din layere iti va fi utila in cazul in care devine prea frig sau prea cald in sala de cinema.

INTALNIREA DE ZI CU ZI

Sa spunem ca va vedeti in timpul zilei, pentru o plimbare prin parc sau poate mergeti la cumparaturi. In acest caz, trebuie sa alegi o tinuta lejera, dar care sa nu para dezordonata si incropita in doua minute inainte de a parasi locuinta. Opteaza pentru articole vestimentare simple, basic, in culori uni, si renunta la culorile aprinse sau la imprimeurile deloc necesare.

 

Cel mai important atunci cand iesi la un date este sa fii tu insuti si sa te simti bine in tinuta aleasa. Daca nu porti costum in mod obisnuit, atunci nu alege un costum pentru o prima intalnire, ci articole vestimentare care iti sunt familiare.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!