CUM SA PORTI IN MOD CORECT UN SACOU SI O PERECHE DE JEANS

CUM SA PORTI IN MOD CORECT UN SACOU SI O PERECHE DE JEANS

Iti poate parea simplu sa combini un sacou si o pereche de jeans intr-o tinuta, dar, pentru ca aceasta asociere sa arate bine este destul de complicat. Aceasta combinatie smart casual a cucerit inimile multor barbati de-a lungul timpului. Desi exista inca persoane care se simt scandalizate de indrazneala de a asocia o piesa vestimentara eleganta uneia casual, noi credem ca astfel de tinute reprezinta o tranzitie placuta de la un stil la altul. Sa nu mai lungim prea mult aceasta introducere si haide sa vedem cum ar trebui sa combini un sacou si o pereche de jeans pentru a obtine o tinuta on point.

DE CE ESTE COMPLICAT SA PORTI SACOU SI JEANS

Adevarul este ca nu orice sacou poate fi purtat impreuna cu o pereche de blugi, la fel cum nici oricare pereche de pantaloni din denim nu poate fi vazuta in preajma unui sacou. In primul rand, conteaza materialele din care articolele vestimentare in cauza sunt fabricate. Evita sa combini un sacou confectionat din lana texturata, destinat purtarii intr-un spatiu oficial, cu o pereche de pantaloni din denim, material care este in general unul plin. Contrastul dintre cele doua va fi pur si simplu prea mare. Tot aici includem si sacourile cu umeri aplicati, create pentru a fi purtate intr-un look formal.

DE CE SA PORTI UN SACOU CU JEANS

Daca faci parte din categoria barbatilor care nu vede cu ochi buni aceasta combinatie de sacou cu jeans, afla ca este o abordare perfecta pentru cazurile in care vrei sa adopti un stil smart casual mereu la indemana si care poate fi modificat usor in functie de restul pieselor vestimentare pe care le ai la dispozitie.

CAND SA PORTI UN SACOU CU JEANS

In mod firesc, exista situatii care nu iti permit sa scoti din garderoba aceasta combinatie de sacou cu jeans, cum ar fi o intalnire de afaceri sau o nunta. Totusi, ai noroc ca aceasta este o tinuta versatila, care te poate scoate adeseori din impas. Poti apela la ea pentru o intalnire sau o seara in oras, o zi petrecuta la birou sau indeplinind task-uri in afara locuintei. Avantajul este ca aceste piese, combinate, dau ca rezultat o tinuta care nu este nici prea formala, nici prea relaxata, adaptabila multor contexte.

CUM STII CE SACOU SA ALEGI?

In primul rand, ar trebui sa optezi pentru un sacou nestructurat, dintr-un material usor, cu umeri moi, care urmeaza forma corpului tau si nu se incadreaza in stilul formal, creand acele linii rigide pe care un sacou cu umeri aplicati il ofera. Stii ca ai facut alegerea corecta atunci cand piesa aleasa se simte mai mult ca un cardigan, decat ca un sacou obisnuit.

CUM STII CE PERECHE DE JEANS SA ALEGI?

Cel mai important este sa acorzi atentie modului in care pantalonii se asaza pe forma corpului tau. Alege un slim cut, dar nu exagera cu blugii mulati. Opteaza pentru materiale inchise la culoare, daca vrei sa joci safe, in combinatie cu sacouri maro, bej, bleumarin sau verde inchis.

 

Iti place ideea de a combina sacou cu jeans, dar ai nevoie de un sacou nou? Te asteptam pe site cu modele pentru toate gusturile!

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!