TINUTE PENTRU CUNUNIA CIVILA: CE OUTFIT-URI TREBUIE SA POARTE DOMNII?

TINUTE PENTRU CUNUNIA CIVILA: CE OUTFIT-URI TREBUIE SA POARTE DOMNII?

Cununia civila este un pas foarte important pentru fiecare cuplu, fiind un moment plin de emotie, dar si de bucurie. Avand in vedere amploarea evenimentului, alegerea tinutei pentru domni devine o adevarata provocare. In momentul de fata, pe piata exista o varietate de modele, culori si texturi, asa ca este foarte important sa iei decizia corecta. Afla, cu ajutorul acestui articol, cum sa iti alegi outfit-ul potrivit pentru ziua cea mare.

 

CUPRINS

 

  1. Tinute pentru cununia civila: TOP 3 idei pentru barbati
  2. Tinuta pentru cununia civila pentru barbati: Accesoriile care NU trebuie sa lipseasca!
  3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre tinute pentru cununia civila


 

1. TINUTE PENTRU CUNUNIA CIVILA: TOP 3 IDEI PENTRU BARBATI

 

La un astfel de eveniment, alegerea tinutei potrivite iti poate da mari batai de cap. Magazinele sunt pline de costume, camasi si pantofi, insa ce ti se potriveste tie? Avand in vedere ca nu esti un simplu invitat, ci chiar mirele, outfit-ul tau trebuie sa fie unul impecabil. Iata trei propuneri de tinute pentru cununia civila, cu care nu vei da gres:

 

 

  • Costum albastru

 

Un costum albastru, clasic te va face sa arati extraordinar de bine. Mai mult decat atat, acesta se potriveste oricarui barbat, asa ca, in cazul in care nu esti adeptul stilului elegant, merita sa mizezi pe un astfel de outfit. Fie ca alegi unul bleumarin, fie ca iti place albastrul deschis, aceste nuante sunt foarte usor de asortat. In plus, nu vei pierde prea mult timp cu accesorizarea lui, iar cu ajutorul unei camasi albe vei intoarce toate privirile. Toata lumea iti va aprecia stilul, iar viitoarea mireasa va fi, cu siguranta, incantata de alegerea pe care ai facut-o. 

 

 

 

 

 

 

  • Costum cu imprimeu

 

In cazul in care iti doresti ceva diferit, iar stilul clasic nu te reprezinta, un costum cu un imprimeu deosebit te va ajuta sa iesi din anonimat. Print-urile geometrice sunt cea mai buna alegere, deoarece vei reusi astfel ca, pe langa eleganta, sa dai tinutei si un aer extrem de chic. Important este sa ai in vedere si care sunt preferintele viitoarei tale sotii. Afla ce anume va purta ea si cum isi doreste sa te vada imbracat la cununia civila, pentru a fi perfect asortati. 

 

 

 

 

 

 

  • Costum negru

 

Costumul negru se situeaza in topul preferintelor barbatilor. Cu o istorie lunga in spate, acest articol vestimentar nu se va demoda niciodata. Indiferent de locul in care va avea loc cununia civila, un astfel de outfit este extrem de versatil. Accesorizat corect, te poate ajuta sa arati impecabil, iar viitoarea ta sotie se va declara mandra de alegerile partenerului sau de viata.

 

 

 


 

2. TINUTA PENTRU CUNUNIA CIVILA PENTRU BARBATI: ACCESORIILE CARE NU TREBUIE SA LIPSEASCA!

 

O tinuta nu este niciodata completa fara o accesorizare corecta! In cazul in care iti doresti sa iesi in evidenta, exista un accesoriu cu adevarat special, pe care merita sa-l porti. Ce spui de o brosa pentru sacou? Incearca sa gasesti un model pe gustul tau, cu ajutorul caruia sa iti exprimi personalitatea. Pe langa acesta, mai sunt si alte detalii, de care fiecare domn trebuie sa tina cont cand vine vorba de tinuta pentru cununia civila. Butonii pentru camasa au un rol estetic foarte important, dand o nota de eleganta si rafinament. Pe langa aceste doua elemente, nu uita sa porti si ceasul preferat. In acest fel, vei avea parte de o accesorizare completa. 

 

 

In concluzie, cununia civila este unul dintre cele mai importante momente pentru viitoarea familie. Tocmai din acest motiv, este necesar sa iti alegi cu grija tinuta pe care o vei purta in ziua cea mare.

 

Surse foto: gama.ro, pinterest.com


 

3. INTREBARI SI RASPUNSURI FRECVENTE DESPRE TINUTE PENTRU CUNUNIA CIVILA

 

 

  1. Ce este cununia civila?

 

Cununia civila este etapa premergatoare cununiei religioase. Aceasta se poate oficializa în orice perioadă din an, iar ora şi data sunt stabilite de către ofiţerul de stare civilă.

 

  1. Care este tinuta pentru cununia civila potrivita pentru barbati?

 

Tinuta potrivita pentru o cununie civila, pe care domnii ar trebui sa o poarte, este una clasica, eleganta, compusa din: costum, camasa, pantofi si accesorii. 

 

  1. Cum alegi tinuta pentru cununia civila?

 

Tinuta pentru cununia civila este aleasa in functie de cateva detalii importante. Se va tine cont de sezonul in care va avea loc evenimentul, de culori, de materiale si, nu in ultimul rand, de croiala, model si stilul abordat.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!