PULOVER CU CĂMAȘĂ: CUM SĂ PORȚI O ASEMENEA COMBINAȚIE CA UN EXPERT

PULOVER CU CĂMAȘĂ: CUM SĂ PORȚI O ASEMENEA COMBINAȚIE CA UN EXPERT

Purtarea unui pulover cu o cămașă este o modalitate perfectă de a adăuga un pic de stil ținutei tale într-o zi rece de toamnă ori iarnă sau într-o seară răcoroasă de primăvară ori vară. Combinațiile dintre cele două elemente îți pot încadra corpul extrem de bine și vei arăta grozav. Și, după cum știi, să ai un look imaculat înseamnă și că te simți minunat.

 

Cuprins:

1. Cum ar trebui să poarte bărbații combinația de cămașă cu pulover

2. La ce alte lucruri ar trebui să fii atent?

1. CUM AR TREBUI SĂ POARTE BĂRBAȚII COMBINAȚIA DE CĂMAȘĂ CU PULOVER

Un mix de pulover cu cămașă este o combinație foarte versatilă: poate fi purtat aproape peste tot, de la muncă la parc și de la facultate la bar. Mai mult, ceea ce este grozav la acest tip de combo este că îl poți asorta cu aproape orice pantaloni și pantofi. 

Dacă vrei să optezi pentru un look mai casual, îi poți purta cu o pereche de blugi și o pereche de pantofi, dar dacă vrei să arăți minunat în timpul unui eveniment deosebit, poți purta o cămașă și un pulover cu pantaloni de costum.

 

 

Mai mult, această combinație poate fi purtată atât cu sacou, cât și fără, ceea ce o face foarte accesibilă și dă un aspect foarte armonios.

Deoarece acest duo este atât de practic și de versatil, poți afla câteva lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când combini un pulover cu o cămașă.

  •  Dimensiunea și croiul

Când vine vorba de cele două piese vestimentare din acest mix, reține că ele ar trebui să cadă perfect și să vină ușor fix pe brațe și umeri. Încheieturile elementului de deasupra trebuie să fie suficient de strânse, astfel încât, dacă le tragi în sus, ar trebui să stea pe loc în loc să alunece în jos. Dacă ai un pulover și vrei să-l porți cu o cămașă, ai grijă să aibă un guler nu foarte strâmt.

Există mai multe lucruri pe care le poți verifica atunci când vine vorba de potrivirea cămășii, cum ar fi faptul că tivurile de umeri ar trebui să se potrivească cu liniile naturale ale trupului și să fie suficient de mulată pentru a-ți pune în evidență corpul, dar suficient de liber pentru a-ți permite să te miști fără restricții - poți verifica asta ridicând mâinile atunci când probezi.

  • Neckline și gulere

Când vine vorba de designul unui pulover, majoritatea lor au fie un decupaj simplu, fie unul în V. Gulerele cămășilor pot avea o multitudine de gulere (cum ar fi cel răspândit - kent, cel cu buton în jos etc.).

 

Lucrul pe care trebuie să-l știi despre decolteu și gulere, atunci când porți o asemenea combinație, este să combini și să potrivești ambele tipuri, de la fiecare element - unul foarte înalt de pulover nu va permite unuia structurat de cămașă să iasă în evidență. De exemplu, cele tradiționale, care sunt mai lungi, ar trebui să fie lăsate pe dedesubt, în timp ce variantele mai scurte pot fi lăsate afară fără grijă.

 

 

  • Cămașa în pantaloni sau nu?

Al treilea lucru care trebuie luat în considerare este dacă ar trebui să bagi sau nu cămașa în pantaloni. Ca regulă generală, nu uita că niciodată nu trebuie să faci asta cu puloverul. Indiferent de varianta aleasă, este o decizie de gust personal, deci depinde de tine. 

Cu toate acestea, vei observa că purtarea cămășii în pantaloni este mai elegantă și mai ordonată decât să o lași afară, așa că, dacă vrei să ai un aspect mai formal, cum ar fi cel pentru locul de muncă sau un date. Există mai multe opțiuni - french tuck, de exemplu - pentru un aspect casual, atunci când nu vrei să pari prea aranjat, dar nici foarte casual.

 

  • Coordonarea culorilor

Nu în ultimul rând, ar trebui să coordonezi întotdeauna culorile, imprimeurile sau modelele cămășii și puloverului, astfel încât să ai un aspect armonios în general. 

Dacă nu știi multe despre mixarea culorilor, poți crea cu ușurință o combinație neutră sau una foarte veselă. Așadar, de exemplu, dacă ai un pulover albastru sau roșu, îl poți asorta cu o cămașă într-o nuanță puternică, cum ar fi roz, violet sau portocaliu, și vei fi sigur că va arăta perfect. 

O combinație neutră în întregime, cum ar fi nuanțele nude mixate cu nonculori, este întotdeauna un mod sigur și minunat de a crea o ținută.

Un alt lucru pe care îl poți face este să porți aceeași culoare de două ori, dar în nuanțe diferite. De exemplu, un pulover roșu poate fi purtat cu o cămașă cu o tentă mai deschisă. Această variantă este o declarație vestimentară foarte subtilă și elegantă. 

 

Cel mai simplu mod de a purta un model, imprimeu sau o textură este să îl amesteci cu un neutru solid. De preferat, o soluție este un model multicolor de pulover cu o culoare solidă a cămășii pe care o găsești în imprimeu.  

 

 

2. LA CE ALTE LUCRURI AR TREBUI SĂ FII ATENT?

Pe lângă purtarea cămășii cu pulover, ar trebui să acorzi atenție și celorlaltor elemente ce completează ținuta.

De exemplu, dacă vei purta un palton desfăcut, atunci culoarea lui (nu neapărat și nuanța în sine) ar trebui să se regăsească măcar pe una dintre cele două piese, astfel încât să se creeze un echilibru superb. Nu uita că poți pune în practică acest mic artificiu stilistic și cu alte accesorii, cum ar fi cureaua.

Dincolo de asorteul de acest tip, poți încerca și un contrast cromatic între două sau trei elemente. De exemplu, cravata sau papionul, care se pot vedea foarte bine dacă porți un pulover cu decolteu în V, ar putea fi în antiteză cu nuanța cămășii. 

Ar fi bine ca celelalte obiecte alese de tine pentru respectivul look, de exemplu, ochelari de soare, pălărie, bijuterii și așa mai departe, să aibă culori neutre.

Dacă vrei un outfit care să nu pară prea îngrijit, poți purta cămașa peste pantaloni, iar puloverul să se termine cu doar câțiva centimetri deasupra ei.  

 

 

Concluzionând, acum că ai instrumentele pentru a face un sport din combinația de pulover și cămăși, tot ce trebuie să faci este să găsești mixul care să îți exprime personalitatea, să aplici aceste reguli de îmbrăcăminte și ești gata!

 

Sursă foto: pinterest.com

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!