CUM SA INTEGREZI CU SUCCES PALTONUL IN TINUTE DE PRIMAVARA

CUM SA INTEGREZI CU SUCCES PALTONUL IN TINUTE DE PRIMAVARA

Desi ai simtit deja temperaturi mai calde pentru cateva zile, vremea de primavara poate fi imprevizibila. De aceea este necesar sa pastrezi in garderoba ta un palton, pentru acele momente cand frigul decide sa isi faca din nou simtita prezenta. Nu detii inca un palton in dressing sau te gandesti sa iti achizitionezi unul? In acest caz, te invitam sa citesti in continuare articolul de astazi marca Escudo, despre cum sa integrezi cu succes paltonul in tinute de primavara.

Creeaza o tinuta eleganta

Sa presupunem ca trebuie sa asisti la un eveniment cu staif, care are loc seara. Cum frigul nu iti permite inca sa optezi pentru un trench coat, paltonul reprezinta salvarea ta. Intrebarea este: cu ce te imbraci in rest? O recomandare sigura este costumul. Pentru un look fara cusur iti recomandam paltonul bleumarin, confectionat din 60% lana si 40% poliamida. Croiul simplu si elegant te va avantaja, si iti va pune corpul in evidenta. Pentru a crea un contrast placut, iti sugeram sa optezi pentru un costum intr-o nuanta mai deschisa, precum Costumul din lana jeans cu caro. Acesta include un sacou la 2 nasturi cu butoniera la revere si o pereche de pantaloni, confectionate din stofa 100% naturala, rezistenta la sifonare si uzura.v

Compune un look business

Astazi petreci o zi obisnuita la birou? Asta  nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi tinuta. Daca vremea este potrivnica, ce ai spune sa te incalzesti cu ajutorul unui palton din stofa gri antracit? Confectionat dintr-un mix de 60% lana si 40% poliamida, paltonul te va scoate in evidenta, prin nuanta indrazneata si extrem de versatila. Completeaza look-ul cu ajutorul unui costum gri deschis cu carouri roz, care iti va aduce un plus de stil prin croiul simplu, dar elegant. Tesatura este una rezistenta, cu un model in carouri, in nuante de gri si roz. Cu siguranta vei avea parte de o zi buna intr-un astfel de outfit.

Cum ramane cu stilul casual?

Fireste, nu am uitat de zilele de pauza, in care mergi la cumparaturi sau la o plimbare alaturi de familie. Pentru o ocazie lipsita de pretentii, iti sugeram un palton scurt gri, confectionat din 60% lana si 40% poliamida. Adauga o pereche de pantaloni casual chino bumbac negri, extrem de comozi si versatili, care pot fi purtati atat la o tinuta office, cat si la o iesire in oras cu prietenii. In partea de sus poti adauga o camasa barbati alba si un pulover rosu cu anchior, confectionat din 50% bumbac si 50% acril. Nu uita de o pereche de pantofi din piele negri cu perforatii Oxford, care pot fi integrati cu succes in extrem de multe combinatii, atat elegante, cat si office sau casual.  

Fiecare barbat stilat trebuie sa detina in garderoba sa cel putin un palton. O piesa vestimentara de o eleganta atemporala, paltonul te poate scoate deseori din impas in anotimpul rece. Intra pe site-ul Escudo si vezi paltoanele disponibile din colectia noastra.

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!