5 TINUTE OFFICE-CASUAL DE PRIMAVARA

5 TINUTE OFFICE-CASUAL DE PRIMAVARA

Primavara la birou reprezintă o provocare atunci când te atașezi de hainele confortabile si calduroase ale sezonului de toamna-iarna. Daca alegi piesele vestimentare potrivite, camasile si pantalonii slim din bumbac se vor simti precum a doua ta piele.

Pentru ca este important sa fii relaxat, atunci cand lucrezi, aspectul poate tinde in a cadea pe locul al doilea. De aceea, atunci cand vrei sa imbini utilul cu placutul, poti arunca un ochi pe magazinul online Escudo.

Pana atunci, citeste articolul de astazi si afla cum sa-ti alcatuiesti 5 outfit-uri de primavara, in asa fel incat sa fii invidiat de catre toti colegii tai.

Numărul 1: Un costum Caro Slim Fit in culori vesele

Uita de nuantele plictisitoare specifice costumelor Business-Clasice si imbratiseaza schimbarea in bine. Asa cum noul sezon primavaratic aduce cu sine noi culori vii si vesele, si tu poti fi in ton cu nuantele cerului. Alege Costumul Jeans Caro Slim Fit, alcatuit din trei piese, cu sacou la doi nasturi, butoniera la rever si vesta. Modelul caro al tesaturii este evidentiat cu o combinatie discreta de alb si roz.

Pentru un plus de eleganta, Escudo iti recomanda sa asortezi aceste trei piese vestimentare cu nuante de roz si visiniu.

Numarul 2: Un costum Slim Fit Negru

Echivalentul rochiei Little Black Dress, adusa in atentia publicului de catre Coco Chanel, un costum negru slim fit, din material usor, va intoarce toate privirile. Elegant sau casual, poate fi purtat cu orice ocazie. Alaturat unei camasi simple sau completat cu o helanca, efectul final te va face sa te simti capabil sa cuceresti lumea.

Poti purta costumul la un interviu sau la o sedinta de afaceri, accesorizat cu un papion sau o cravata, sau chiar la evenimente oficiale, organizate de firma, dupa care poti pleca direct la cina de Paste organizata de familie.

Pantalonii vor fi livrati fara tiv, deoarece in acest fel vor putea fi ajustati cu ajutorul unui croitor, pentru a te asigura ca ti se vor potrivi de minune.

Numarul 3: Camasa Regular Fit si Pantaloni Casual din bumbac

Ce ai spune sa incerci culorile deschise? Primavara reprezinta prilejul perfect de a te simti bine in pielea ta, de a te imbraca lejer si a fi pas cu moda. O croiala din bumbac a pantalonilor si camasii tale iti va oferi libertate de miscare si te va apara de frig sau de caldura in exces.

Alege pantalonii casual chino slim, marca Escudo, nuanta bej si o camasa alba cu imprimeuri visinii, regular fit, pentru un look profesional si degajat. Completeaza tinuta cu pantofii tai preferati si esti gata de plecare!

Numarul 4: Completeaza-ti tinuta cu un sacou clasic

Daca esti adeptul unui look mai lejer, dar nu prea lejer, incearca sa iti completezi outfit-ul cu un sacou clasic, slim fit, in carouri gri cu rosu. Camasa cu maneca lunga se va potrivi perfect alaturi de o astfel de piesa vestimentara, iar croiala din bumbac ii va da voie pielii tale sa respire.

Adauga o pereche de pantaloni casual de culoare neagra, slim fit, care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din garderoba unui adevarat gentleman, si esti gata de plecare.

Numarul 5: Cine nu iubeste paltoanele din stofa

In zilele mai racoroase de primavara poti opta pentru un palton, cu guler tip tunica, confectionat dintr-o tesatura pepit intr-o nuanta placuta de maro. Croit drept o piesa vestimentara versatila, acesta poate fi purtat atat peste un sacou, cat si direct peste o camasa sau un pulover.

Combina-l cu o pereche de pantaloni slim fit bej, o curea maro asortata pantofilor si o camasa slim fit alba.

Cine spune ca primavara nu poate fi anotimpul tau? Pune-ti corpul si atitudinea profesionala in valoare cu Escudo! Acceseaza magazinul nostru online si comanda tinutele preferate! 

Suport clienti Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

0730 069 218 comenzi@escudo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!