Livrare

Livrarea prin curier rapid se face (in general) in urmatoarea zi lucratoare..

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid . In general coletul ajunge in 1-2 zile lucratoare.

Exista insa cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 48 de ore.

Comenzile primite pana in ora 14:00 ale fiecarei zi lucratoare pleaca in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora pleaca a doua zi. Comenzile primite de Vineri dupa ora 14:00 pana Luni ora 14:00 vor pleca Luni.

Costuri transport

Prin Courier Rapid - 18 lei cu livrare la domiciliul clientului in 24/48 ore.

Pentru alte intrebari sau nelamuriri, puteti contacta departamentul nostru de asistenta, prin e-mail la adresa email comenzi@escudo.ro sau telefon telefon 0726215126.

Conditii de returnare

Daca nu sunteti pe deplin multumiti de cumparaturile dumneavoastra puteti pur si simplu returna produsul in starea in care a fost livrat, in decurs de 10 zile de la receptie si va vom returna banii (cu exceptia cheltuielilor de transport) sau vi-l putem schimba cu o marime sau culoare diferita. Legislatia romana prevede:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciatului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Contravaloarea produsului va fi returnata in termen de maxim 30 zile de la data returnarii, cu conditia, insa, ca produsul sa fie primit in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate etichetele atasate si insotit de toate documentele primite si in ambalajul original.

Un produs de o marime poate fi schimbat cu acelasi produs de alta marime, in masura in care marimea solicitata este disponibila. Daca acea marime nu este disponibila se poate solicita schimbarea produsului cu un altul, platind diferenta de pret, daca este cazul. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.