Camasi / Exista 43 produse.

Camasa cu maneca lunga slim mov cu dungi

Camasa cu maneca lunga, mov, in dungi si guler dublu cu nasturi. Croiala stransa pe corp. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim roz uni

Camasa cu maneca lunga, roz, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim neagra cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de negru cu alb. Croiala stransa pe corp. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim verde cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de verde cu alb si cu negru. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim mov uni

Camasa cu maneca lunga, mov, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga regular corai

Camasa cu maneca lunga, corai, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim lila

Camasa cu maneca lunga, lila, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim crem uni

Camasa cu maneca lunga, crem, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa maneca lunga slim bleumarin uni

Camasa cu maneca lunga, bleumarin, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga neagra uni

Camasa cu maneca lunga, neagra, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim albastra

Camasa cu maneca lunga, albastra, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga regular bleu ciel uni

Camasa cu maneca lunga, bleu, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim alba 55

Camasa cu maneca lunga, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga si manseta pentru butoni slim alba 55

Camasa cu manseta pentru butoni, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim mov cu dungi

Camasa cu maneca lunga, mov, in dungi. Croiala stransa pe corp,nasturi grupati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim rosie cu dungi

Camasa cu maneca lunga, rosie, in dungi si guler cu nasturi. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de albastru cu alb. Croiala stransa pe corp, nasturi grupati si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire...

Camasa cu maneca lunga slim mov cu dungi

Camasa cu maneca lunga, mov, in dungi si guler cu nasturi. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim alba cu dungi negre

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de alb cu negru. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de albastru cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu...

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de albastru cu alb si nasturi grupati. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o iesire...

Camasa cu maneca lunga slim mov cu carouri

Camasa cu maneca lunga, mov, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si  pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim albastru cerneala cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de albastru cerneala cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa alba slim cu guler pentru papion si manseta pentru butoni

Camasa de ceremonie alba, cu maseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala stransa pe corp si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de albastru cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga albastra cu carouri mici

Camasa cu maneca lunga, in carouri mici, combinatie de albastru cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu...

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de albastru cu alb si guler cu nasturi. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim bleu cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de bleu cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si al mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim visinie cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de visiniu cu alb si nasturi grupati. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire...

Camasa cu maneca lunga slim rosie cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de rosu cu bleumarin si guler cu nasturi. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim albstra cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de albastru cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu guler pentru papion nasturi negrii si manseta pentru butoni

Camasa de ceremonie alba, cu maseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala stransa pe corp si nasturi negrii. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.

Camasa cu maneca lunga slim bleumarin cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de bleumarin cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul guler si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim mov cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de mov cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga regular alba 100

Camasa cu maneca lunga, alba, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga si manseta pentru butoni alba 100

Camasa cu manseta pentru butoni, alba, intr-o culoare. Croiala standard. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga si manseta pentru butoni slim alba 100

Camasa cu manseta pentru butoni, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga slim alba 100

Camasa cu maneca lunga, alba, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga regular albastra uni

Camasa cu maneca lunga, albastra, intr-o culoare. Croiala standard si garnitura asortata la interiorul gulerului. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu maneca lunga neagra cu dungi albe

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de negru cu alb si guler cu nasturi. Croiala stransa pe corp. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga mov cu dungi

Camasa cu maneca lunga, in dungi, combinatie de mov cu alb si guler cu nasturi. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in...

Camasa cu maneca lunga regular bleu uni

Camasa cu maneca lunga, bleu, intr-o culoare. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului. O camasa eleganta, care se potriveste in orice imprejurare.

Camasa cu guler pentru papion slim cu maseta pentru butoni si nasturi ascunsi

Camasa de ceremonie alba, cu maseta pentru butoni si guler pentru papion. Croiala stransa pe corp si nasturi ascunsi. O camasa rafinata, potrivita pentru evenimente speciale.