Caro / Exista 7 produse.

Camasa cu maneca lunga slim verde cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de verde cu alb si cu negru. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim neagra cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de negru cu alb. Croiala stransa pe corp. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim albastru cerneala cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de albastru cerneala cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim mov cu carouri

Camasa cu maneca lunga, mov, in carouri. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou, cat si  pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim albastra cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de albastru cu alb si guler cu nasturi. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga slim rosie cu carouri

Camasa cu maneca lunga, in carouri, combinatie de rosu cu bleumarin si guler cu nasturi. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita pentru o iesire in oras cu prietenii.

Camasa cu maneca lunga albastra cu carouri mici

Camasa cu maneca lunga, in carouri mici, combinatie de albastru cu alb. Croiala stransa pe corp si garnitura asortata la interiorul gulerului si mansetelor. O camasa potrivita atat pentru o zi la birou cat si pentru o iesire in oras cu...